Acció exterior

Més d’una vintena d’empreses catalanes es promocionen a Corea

La iniciativa, organitzada pel Govern a través de Prodeca, ha permès donar a conèixer des de dolços fins a mel, embotits, vi i cava

Més d’una vintena d’empreses catalanes es promocionen a Corea
1
Es llegeix en minuts

Més d’una vintena d’empreses catalanes han promocionat els seus productes al supermercat Hyundai Department Store, a Pangyo, Corea del Sud. Es tracta de la cadena més gran del país asiàtic, en els lineals de la qual s’han exposat aquests productes entre el 7 i el 13 d’octubre, des de dolços fins a mel, embotits, vi i cava.

L’acció, organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, ha permès presentar al públic d’un dels països més dinàmics d’Àsia productes catalans. El director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí i el nou delegat del Govern a Corea, Jaeyeok Yoon Kang, han recolzat aquesta iniciativa amb el suport de l’Antena-Prodeca al mercat asiàtic. 

Els productes s’han situat durant aquests dies en estands dissenyats específicament per a aquesta actuació en l’accés principal del supermercat més gran de Corea del Sud, amb 13.860 metres quadrats, equivalent a dos camps de futbol.

A més d’exposar els productes, es va instal·lar una zona de degustació amb pa amb tomàquet, un producte icònic de la gastronomia catalana, i embotits d’empreses participants.

Les empreses participants han sigut:

Anela, dedicada a les conserves de fruita 

Bohigas, elaboradora de cava

Bombons Cudié 

Borges, productora d’oli d’oliva

Bubó, dedicada als dolços 

Can Bech, productor de melmelades 

Caviaroli, especialitzat en conserves en oli 

Clos Mogador, elaboradora de vins

Codorniu, productora de cava 

Finca Hostalets, productora d’oli d’oliva

Freixenet, elaboradora de cava 

Galetes Trias

Giró Ribot, dedicat al cava

Jaume Serra (Cava)

Mel Muria

Noel (embotits) 

Patatas Torres

Perelada (vins)

Roger Goulart (cava) 

Scala Dei (vi) 

Terroir Al Limit (vi)

Torrons Vicens – Torrons

Vichy Catalan (begudes)

Notícies relacionades

Hyundai Green Foods és la filial del conglomerat empresarial Hyundai Motor Group i líder al sector de l’alimentació al mercat coreà. Importa i distribueix productes d’alimentació i begudes per a les botigues de Hyundai Department Stores, així com per a filials com Hyundai telebotiga, Hyundai e-commerce, Hyundai Outlet i els seus propis hotels, entre altres canals de venda.

L’acció s’ha dirigit cap al producte gurmet català, ja que els clients coreans aprecien les gammes mitjanes i altes. La participació d’aquestes empreses en la ‘Promoció a Punt de Venda a Hyundai Department Store’ és el resultat de l’organització el 2020 i el 2021 de trobades B2B virtuals amb distribuïdors, importadors i amb el mateix grup Hyundai Green Foods, per part de Prodeca.