Fira

El Rei visita el Saló Nàutic de Barcelona

La fira, que va començar ahir, durarà fins diumenge

El Rei visita el Saló Nàutic de Barcelona

DAVID ZORRAKINO/EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

El rei Felip VI ha visitat aquest dijous el Saló Nàutic de Barcelona que se celebra als molls de la Fusta, d’Espanya i de Bosch i Alsina fins aquest diumenge, i que està organitzat per Fira de Barcelona. El monarca ha fet la seva visita sense la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ni de cap conseller del Govern.

Notícies relacionades

Ha estat acompanyat de la ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; la delegada del Govern, Maria Eugènia Gay; el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el secretari de Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, i la directora general de Mobilitat, Mercè Rius.

També hi han sigut presents el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el seu director general, Constantí Serrallonga; el president de la trobada, Luis Conde, i el líder del PSC al Parlament, Salvador Illa, entre d’altres. El saló, organitzat en col·laboració amb l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN), té més de 280 expositors i més de 700 embarcacions, que es reuneixen en un espai que suma un total de 21.000 metres quadrats de superfície expositiva.