Cicle Nacional per a Inversors

Idees d’inversió amb ETFs en un entorn d’incertesa

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, Prensa Ibérica i Self Bank by Singular Bank organitzen aquest 18 d’octubre un fòrum digital amb experts de gestores internacionals que podrà seguir-se a través d’aquesta web

1
Es llegeix en minuts

En els últims anys, hem vist un creixement exponencial dels ETFs, per ser un producte de fàcil accés, diversificat, de baix cost, i amb una alta transparència i liquiditat. La seva gran varietat facilita que l’inversor pugui invertir amb precisió en diferents actius, sectors, geografies o tendències.

Per això, Prensa Ibérica EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, juntament amb Self Bank by Singular Bank, celebren el 18 d’octubre el fòrum en línia ‘Idees d’inversió amb ETFs en un entorn d’incertesa’, on s’exposaran idees pràctiques per part d’experts de gestores internacionals de primer nivell. En aquest sentit, els participants seran César Muro, Head of Passive Sales Spain & Portugal DWS Xtrackers; Pedro Palandrani, Director of Research de GlobalXETFs; i Macarena Velasco, ETF Business Development Iberia, LatAm & US Offshore Invesco.

La trobada es podrà seguir en ’streaming’ a través de la web del diari a partir de les 17.30 hores.

Circuit per tot Espanya

Notícies relacionades

Aquest ’roadshow’ financer forma part per tercer any consecutiu d’un nou Cicle de Conferències per a Inversors i està compost per diferents jornades que es realitzen al llarg de l’any en diferents punts de la geografia espanyola. Ara, l’esdeveniment nacional arriba a Barcelona.

En els pròxims dies s’aniran coneixent totes les novetats de la cita, com els ponents participants, l’agenda i el correu electrònic per inscriure’s a l’esdeveniment.

Idees d’inversió amb ETFs en un entorn d’incertesa