Vivenda

El BOE ofereix pisos des de 56.000 euros en una subhasta d’immobles expropiats

En total són gairebé 600 les vivendes, situades en un ampli nombre de províncies, per les quals qualsevol ciutadà espanyol pot licitar

El BOE ofereix pisos des de 56.000 euros en una subhasta d’immobles expropiats

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Els immobles expropiats que acaba de posar al mercat el BOE a través del seu portal de subhastes poden ser una gran oportunitat econòmica per a qui desitgi aconseguir una propietat a bon preu.

La licitació més barata parteix dels 56.000 euros d’un pis situat a Tenerife, segons informa el portal Idealista. Els actius els han sigut embargats als seus amos per deutes adquirits amb l’Agència Tributària.

En total són 593 immobles els que s’ofereixen, situats en la majoria de les províncies espanyoles, sent Barcelona i Màlaga, amb 42 cadascuna, les dues amb més nombre de vivendes subhastades.

Notícies relacionades

Altres províncies com Madrid (35), Múrcia (32), Almeria (31) i València (29) també presenten un bon feix d’oportunitats.

En les subhastes d’aquests immobles hi pot participar qualsevol ciutadà espanyol, però per participar en les licitacions és necessari registrar-se en el portal del BOE, comptar amb certificat digital o Cl@ve i realitzar un dipòsit bancari pel 5% dels béns que vulgui adquirir. 

Temes:

Subhasta