Mercat immobiliari

El BOE anuncia la subhasta de 394 propietats a partir de 56.000 euros

El BOE anuncia la subhasta de 394 propietats a partir de 56.000 euros

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha anunciat, com fa regularment, la subhasta de fins a 394 immobles repartits per totes les comunitats d’Espanya.

Aquestes propietats solen estar a un preu per sota del seu valor de mercat, ja que o són béns expropiats o tenen un deute adossat que és urgent resoldre. L’immoble més barat té un preu de sortida de poc més de 56.000 euros.

56 immobles a Catalunya

La província de Barcelona és la que disposa de més parc d’immobles en subhasta de tot Espanya, amb un total de 36 allotjaments, seguida de Madrid (23), Almeria (23) i Màlaga (22).

En total, Catalunya té en subhasta fins a 56 immobles. És la segona comunitat amb un parc immobiliari en subhasta més gran després d’Andalusia (102).

Entre els immobles que se subhasten, hi ha les propostes següents.

  • Finca urbana a Santpedor per 218.000 euros.

  • Pis de tres habitacions a Vilafranca del Penedès per 150.000 euros.

  • Pis a la quarta planta d’un bloc de pisos a Pineda de Mar sense licitació mínima.

  • Vivenda integrada en un bloc de pisos a Vilanova i la Geltrú per 185.021 euros.

  • Pis de 127 m2 amb quatre dormitoris a Lleida per 91.536,40 euros.

Requisits de participació

Per fer el registre al portal web de subhastes del BOE és imprescindible disposar d’un certificat electrònic reconegut o qualificat que identifiqui una persona física pel seu DNI o NIE o bé disposar d’algun dels mecanismes d’identificació del sistema cl@ve (cl@ve pin o cla@ve permanent).

Notícies relacionades

Només s’hi podran registrar persones físiques, per la qual cosa, independentment de la mena de certificat, sempre s’obtindran les dades de la persona física que figurin al certificat.

Només poden licitar en una subhasta aquells usuaris registrats que hagin constituït per a cada subhasta el dipòsit corresponent establert per l’Oficina de Recuperació i Gestió d’Actius.

Temes:

Subhasta