Model empresarial

Una part d’empleats d’Apple rebutgen el pla de retorn a l’oficina previst per al setembre

Defensen que els empleats haurien de poder decidir amb el seu cap directe la fórmula de treball que més s’ajusti a la seva situació

Una part d’empleats d’Apple rebutgen el pla de retorn a l’oficina previst per al setembre

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un grup de treballadors del gegant tecnològic Apple ha expressat el seu rebuig del pla de retorn a l’oficina que va revelar l’empresa per als seus empleats la setmana passada, acollint-se a un model híbrid.

El grup Apple Together, format per treballadors de l’empresa, ha emès un comunicat intern, recollit pel diari britànic ‘Financial Times’, en el que rebutja el pla de l’empresa perquè no contempla que molts empleats són «més feliços i productius» treballant fora de l’oficina tradicional.

Notícies relacionades

El pla d’Apple era que a partir del 5 de setembre tots els empleats tornessin tres dies a treballar de manera presencial a l’oficina. L’objectiu de l’empresa és que primer s’apliqui en les seves oficines de Silicon Valley i després s’estengui a la resta.

El grup de treballadors defensa que els empleats haurien de poder decidir amb el seu cap directe la fórmula de treball que més s’ajusti a la seva situació.