Mercats

Les criptomonedes reboten més d’un 10% després d’un cap de setmana negre

El bitcoin i l’ethereum van arribar a caure fins als 17.700 i els 904 dòlars |

Les criptomonedes reboten més d’un 10% després d’un cap de setmana negre

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Lescriptomonedes més conegudes, el bitcoin i l’ethereum, registren aquest dilluns revaloritzacions superiors al 10% després d’un cap de setmana negre, en el qual van arribar a caure fins als 17.700 i els 904 dòlars (16.800 i 855 euros), respectivament.

En concret, el bitcoin cotitzava a les 10.45 hores a 20.506 dòlars (19.497 euros) després de pujar l’11,69%, mentre que el preu de l’ethereum registrava un increment del 16%, fins als 1.123 dòlars (1.067 euros).

A aquesta mateixa hora, el mercat de criptomonedes comptabilitzava un augment del 8,83%, segons la web Coinmarketcap.

Aquests actius cotitzen a la baixa des de novembre de l’any passat, després d’un ‘ral·li’ alcista que les va catapultar a màxims històrics, i des d’inicis d’any ja perden el 57% i el 70%, respectivament.

Notícies relacionades

El director d’actius digitals a WisdomTree, Benjamin Dean, va afirmar dijous que aquest mercat es troba en un «criptohivern», tot i que el capital de risc que continua destinant-se a aquest tipus d’actius no té precedents.

«D’una banda, el panorama macro no podria ser més pessimista. Tanmateix, d’una altra, mai hi ha hagut tants projectes d’actius digitals totalment finançats com ara. Aquesta tendència probablement s’expandirà entre 12 i 18 mesos. Qui aconsegueixi trobar models comercials que generin ingressos i usuaris formarà la pròxima onada d’oportunitats en l’espai d’actius digitals. No obstant, hi haurà moltes víctimes en el camí», va destacar.

Temes:

Criptomonedes