Aerolínies

Lufthansa i Eurowings cancel·len centenars de vols al juliol per falta personal

L’aerolínia Lufthansa i la seva filial de vols de baix cost Eurowings cancel·laran centenars de vols al juliol per falta de personal en les companyies aèries i els serveis dels aeroports i a terra

36401218 601

36401218 601 / CHRISTOF STACHE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L’aerolínia alemanya Lufthansa retallarà 900 vols a Alemanya i Europa des de Frankfurt i Munic al juliol, en ple estiu boreal, segons ha anunciat aquest dijous, a causa de la falta personal en el sector aeri europeu.

Eurowings, la seva filial de baix cost, també preveu anul·lar centenars de vols al juliol per estabilitzar la seva oferta.

Actualment moltes aerolínies i aeroports d’Europa tenen falta de personal perquè durant la pandèmia van retallar molts llocs de treball a causa de les fortes restriccions de vols.

Lufthansa va expressar en un comunicat la seva satisfacció per l’augment de les reserves des de l’aixecament de la majoria de les restriccions anticovid a Europa, però va reconèixer que no està en condicions de satisfer la demanda.

Notícies relacionades

«La infraestructura no s’ha recuperat completament» de «la crisi més important patida per l’aviació» durant la pandèmia, va explicar.

Altres aerolínies europees, con la neerlandesa KLM, ja es van veure obligades a cancel·lar desenes de vols per falta de personal.