Ocupació

Indra reclutarà més de 1.000 enginyers a l’any

La companyia busca personal en àrees com el sector aeroespacial, defensa i mobilitat

Indra reclutarà més de 1.000 enginyers a l’any
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Indra ha renovat la seva marca ocupadora i, sota el concepte ‘Engineering the future’, pretén reclutar més de 1.000 enginyers amb i sense experiència a l’any en àrees com el sector aeroespacial, defensa i mobilitat.

L’empresa ha engegat aquesta campanya per respondre així al fort creixement de la seva àrea de Transport i Defensa i les altes necessitats de talent per a alguns dels seus projectes més avançats tecnològicament, com el Futur Sistema de Combat Aeri europeu (FCAS), segons un comunicat.

Així mateix, la companyia espanyola també és present en programes com l’inM per digitalitzar la xarxa de navegació aèria europea i col·labora amb Enaire a Startical, el projecte per llançar una constel·lació de nanosatèl·lits de baixa òrbita per controlar el trànsit aeri.

La companyia, que busca combinar joves graduats amb experts en tecnologies específiques com radar, radiofreqüència i ‘hardware’, ha encapsulat en el concepte ‘Engineering the future’ les idees d’aquesta nova marca, que també està enfocada a retenir talent.

«‘Engineering the future’ és la nostra marca ocupadora, el que ens permetrà explicar el que fem i com ho fem. És una nova manera de connectar el talent dels professionals que formem Indra amb el de tots aquells que volem que s’uneixin al nostre projecte, que volem que siguin molts», ha assegurat el conseller delegat, Ignacio Mataix.

Tecnologia en el centre

La firma també posarà èmfasi en el poder transformador de la tecnologia en què treballen per canviar el món i tres pilars: les tecnologies més avançades, la innovació que transforma negocis i l’empoderament del personal.

Notícies relacionades

L’esdeveniment ha sigut presentat a Twitch amb 400 joves enginyers i la companyia ha creat també una web en la qual els seus empleats expliquen els projectes de la companyia de més impacte, així com un podcast de debat entre experts sobre l’impacte i futur de tecnologies com la computació quàntica o el ‘blockchain’.

Així, la firma també ultima el llançament d’un nou campus que permetrà als seus treballadors i joves o persones que vulguin reciclar-se professionalment formar-se en aquestes competències.

Temes:

Empreses Indra