Convocatòria d’aturades

Aquests són els serveis mínims del transport públic per a la vaga del 8-M a Catalunya

  • Es mantindrà el 85% dels recorreguts de metro, bus, tramvia, Rodalies i Ferrocarrils de la Generalitat

  • Segueix les últimes notícies del 8-M en directe

Aquests són els serveis mínims del transport públic per a la vaga del 8-M a Catalunya

MANU MITRU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, està convocada una vaga general a Catalunya. Malgrat això, aquest any només la CGT ha registrat en temps i forma una convocatòria legal per donar cobertura a les treballadores que vulguin parar per protestar contra les discriminacions de gènere al mercat laboral. El Departament de Treball de la Generalitat ha publicat el decret dels corresponents serveis mínims, que garantiran, entre altres, el 85% de trànsit en el transport públic de trens i autobusos.

Garantia de desplaçaments

Notícies relacionades

El Departament d’Empresa i Treball ha mantingut el mateix percentatge de cobertura que ha decretat altres anys per a les aturades del 8-M. També per garantir el transport d’aquelles persones que previsiblement es desplaçaran per assistir a les manifestacions convocades per reivindicar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els trens de Rodalies, el metro, l’autobús i el tramvia de Barcelona i els Ferrocarrils de la Generalitat hauran de garantir una freqüència del 85% del servei durant tot el dia. El mateix percentatge s’haurà de respectar en el cas dels autobusos interurbans i el passatge que connecta el centre de Barcelona amb l’aeroport del Prat.

Canals d’informació

Els operadors de transport públic mantindran actualitzada la informació del servei a través dels canals d’informació habituals.