Banca

Oliu compra un milió d’accions del Sabadell

El president del banc assoleix el 0,145% del capital

Madrid  02 02 18  Presentacion de resultados 2017 del Banco Sabadell  En la imagen Josep Oliu  presidente de la entidad bancaria  FOTO  JOSE LUIS ROCA

Madrid 02 02 18 Presentacion de resultados 2017 del Banco Sabadell En la imagen Josep Oliu presidente de la entidad bancaria FOTO JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha comprat 1.098.000 accions de l’entitat a gairebé un milió d’euros, a raó de 0,91 euros per títol. Aquesta adquisició se suma a la portada a terme l’estiu passat, i amb això la seva participació se situa en el 0,145% del capital social.

Oliu, que des de març de l’any passat va deixar les funcions executives després que César González-Bueno rellevés Jaume Guardiola com a conseller delegat, va adquirir a l’agost entorn d’un milió d’accions de l’entitat. Llavors en dos paquets, a 0,60 i 0,59 euros.

Notícies relacionades

Les accions del banc d’origen vallesà s’han disparat les últimes setmanes. El fons nord-americà BlackRock ha elevat la seva participació al banc fins al 5,41%. Amb aquesta última operació s’ha convertit en el primer accionista del Sabadell. Abans de produir-se aquest moviment, BlackRock comptava amb el 3,643%, i era el tercer accionista del banc per darrere del magnat mexicà David Martínez Guzmán (3,495%) i de l’empresari nord-americà Lewis Sanders (3,473%).

Després de les últimes escalades, la capitalització del banc, és a dir el valor de la companyia, s’ha elevat per sobre dels 5.200 milions d’euros. A finals de gener, les accions cotitzaven a l’entorn de 0,612 euros i en l’actualitat ho fan a l’entorn de 0,93.