Expansió empresarial

Holaluz compra tres firmes instal·ladores per consolidar el creixement

La firma incrementa en un 25% la seva capacitat d’instal·lació de plaques per a la generació d’energia solar

1
Es llegeix en minuts

L’empresa elèctrica Holaluz ha anunciat aquest dimecres la compra de les companyies instal·ladores Katae Energía, Serna Energía i GHC, que li permetran créixer a Catalunya, Llevant i les Canàries i incrementar en un 25% la seva capacitat d’instal·lació d’energia solar. Aquestes són les primeres operacions de compra que porta a terme la firma després de confirmar el desembre passat l’entrada d’Abacon Capital i Pelion Green Future en la companyia a través d’una ampliació de capital de 7,5 milions, segons ha destacat en un comunicat. A més, suposa l’inici de l’estratègia d’adquisició de companyies instal·ladores a Espanya que va anunciar fa sis mesos.

Aquesta estratègia passa per transformar les teulades a Espanya en energia 100% verda, oferint estalvis superiors al 50% a la factura de llum i creant un model de generació distribuïda a Espanya. Per al 2022, la companyia preveu també reforçar els seus equips i incorporar en el primer trimestre de l’any 50 experts en solar i 76 instal·ladors addicionals localitzats principalment a les regions de Catalunya, Madrid, València, les Balears, Múrcia, Sevilla i Màlaga.

En l’actualitat, Holaluz compta amb més de 378.202 clients domèstics a tot Espanya i gestiona ja 6.295 instal·lacions solars.

Notícies relacionades

Després de l’anunci el juliol passat del pla d’Holaluz d’adquisició de companyies instal·ladores juntament amb la confirmació el desembre de l’entrada d’Abacon Capital i Pelion Green Future en el capital de la companyia a través d’una ampliació de capital de 7,5 milions, la firma adquireix les seves primeres tres instal·ladores: Katae Energía, Serna Energía i GHC Instalaciones. 

Segons Holaluz, «en el context actual de crisi mundial de preus de l’energia, que no és més que el resultat de la crisi del model energètic i ambiental actual, la revolució de les teulades (instal·lació de plaques solars) ofereix la possibilitat als clients d’Holaluz de transformar cada m2 de la seva teulada en energia 100% verda per a tothom amb estalvis superiors al 50% a la seva factura de llum».