Holaluz compra Bulb Energy España i capta 23.000 nous clients

La compradora va afrontar una ampliació de capital de més 11 milions el novembre per finançar l’expansió

1
Es llegeix en minuts

La distribuïdora d’electricitat Holaluz ha anunciat aquest divendres l’adquisició de la companyia d’energia renovable Bulb Energy España. Aquesta operació permetrà a la companyia, que cotitza en el BME Growth des del novembre del 2019, connectar 23.000 clients nous a la firma. Durant aquesta transició, el subministrament d’energia de tots els clients continuarà funcionant amb normalitat, assegura Holaluz.

Notícies relacionades

Amb l’objectiu d’aconseguir la solidesa financera necessària, Holaluz va executar el 9 de novembre l’aprovació per majoria en la seva junta d’accionistes extraordinària una ampliació de capital per import d’11.368.106,96 euros. Tal com ja va anunciar la companyia el mes d’octubre passat, «la conjuntura actual de volatilitat de preus al mercat de l’electricitat, fruit d’un desgast del model energètic i ambiental vigent, ha provocat un desequilibri mundial al sector de l’energia». Holaluz considera que afronta l’actual escenari de crisi energètica «des d’una situació d’avantatge competitiu» per consolidar la seva posició al mercat a través d’un model de negoci que defineix com «sostenible a llarg termini per al planeta i el conjunt de la societat». 

Bulb Energy ofereix energia 100% verda, és digital i està centrada en els clients residencials. Pertany, a més, a la comunitat de companyies BCorp, igual que Holaluz. Tot això fa d’aquesta operació una aliança adequada en l’estratègia de la companyia.

Temes:

Energia Holaluz