Aposta personal

García Maceiras compra 100.000 euros en accions d’Inditex

El nou conseller delegat del grup gallec va adquirir 3.645 títols de la companyia dues setmanes després del seu nomenament

García Maceiras compra 100.000 euros en accions d’Inditex
1
Es llegeix en minuts

El nou conseller delegat d’Inditex, Óscar García Maceiras, ha adquirit al mercat 3.645 accions de la companyia a un preu unitari de 28,12 euros, cosa que suposa un desemborsament total de 102.497 euros, segons consta en els registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Maceiras ha efectuat aquesta operació tot just dues setmanes després del seu nomenament en aquest càrrec, que es va produir al mateix temps que es va anunciar que Marta Ortega, filla del fundador d’Inditex –Amancio Ortega–, assumiria la presidència de la firma a partir de l’1 d’abril de 2022.

Notícies relacionades

L’adquisició d’aquest paquet accionarial es va produir el 16 de desembre. Des d’aquell moment, l’acció ha caigut lleugerament i s’ha tornat a recuperar, així que en l’última sessió borsària, les accions d’Inditex es trobaven al mateix preu a què Maceiras les va comprar, sense produir-se encara pèrdues o guanys.

García Maceiras, fins ara secretari general i del consell d’administració de la companyia, va afirmar amb motiu del seu nomenament com a CEO que assumia «amb gran responsabilitat i il·lusió» les noves funcions que se li encomanaven, «amb la tranquil·litat de comptar amb un gran equip humà, ple de joventut, experiència i talent» en tots els àmbits i països on la companyia és present, del qual és «bona mostra» el comitè de direcció nomenat.

Temes:

Inditex