Mercat financer

NAGA, el ‘broker’ digital que ha captat l’atenció dels inversors de la UE

  • La plataforma alemanya es proposa arribar a ser la xarxa d’inversió social més confiable, segura i amb les eines més avançades

  • Actualment té més d’un milió de ‘traders’ actius i inversors passius que poden operar utilitzant el sistema de ‘copy-trading’

NAGA, el ‘broker’ digital que ha captat l’atenció dels inversors de la UE
3
Es llegeix en minuts

La gran varietat de ‘brokers online’ fa cada vegada més necessari investigar les principals característiques de l’opció que més interès genera un usuari al moment de triar-ne un. La popularitat d’aquestes plataformes està augmentant per les oportunitats que ofereix de guanyar diners a partir d’inversions que es realitzen en diferents tipus de productes. Conèixer el servei el màxim possible permet als usuaris operar amb confiança i elaborar les millors estratègies.

Una opció confiable per als usuaris és NAGA, una marca comercial de NAGA Group AG, que és una empresa ‘fintech’ amb seu a Alemanya que és a la Borsa de Frankfurt. De ràpida adhesió des d’un altre país, avui aquest ‘broker’ s’ha col·locat com una de les opcions més populars. Quan va sortir al mercat, ràpidament va agafar popularitat en diversos països.

NAGA ha desenvolupat un servei d’inversions per guanyar diners orientats a usuaris de la UE i en molt poc temps va cridar l’atenció de milers d’inversors que s’hi van registrar i van començar a invertir. Aquest ‘broker’ es proposa arribar a ser la xarxa d’inversió social més confiable, segura i avançada, per aquest motiu van crear NAGAX, la seva pròpia ‘exchange’ d’actius digitals que suporta més de 10 milions de transaccions per segon. La companyia també ofereix NAGA Protector, una eina que limita les pèrdues al fer ‘trading’.

Característiques més destacades

NAGA és un ‘broker’ que fa uns anys va saber col·locar-se en el mercat financer de ‘trading’ internacional de criptomonedes i CFDs gràcies a una innovadora manera d’oferir el seu servei d’inversió, ja que disposa de les millors eines necessàries per a una bona estratègia i també algunes característiques que la distingeixen en relació amb altres ‘brokers’.

El servei que ofereix aquesta empresa als seus usuaris compta amb les tecnologies modernes i les eines més innovadores, ja que el seu objectiu principal és poder competir amb les institucions financeres tradicionals representades pels bancs i els mitjancers en el mercat d’inversions. Actualment acull més d’un milió de ‘traders’ actius i inversors passius que utilitzen actualment els serveis de corretatge de NAGA.

Es tracta d’un grup financer i tecnològic alemany vinculat a inversors destacats, de manera que li permet desenvolupar el seu servei de manera permanent.

Una de les característiques més importants del servei de NAGA Trader és que els usuaris poden operar utilitzant el sistema de ‘copy-trading’. Ara bé, ¿per què és important esmentar aquest tipus d’elements del seu servei? Perquè permet, a través del seguiment o copiat d’operacions d’altres ‘traders’, elaborar estratègies basades en referències concretes i trobar una altra manera de créixer a través de cada operació.

Un cop els usuaris ingressen a la plataforma principal, troben una invitació que resumeix les particularitats del servei d’inversió que ofereix aquest ‘broker’. «Opera i inverteix, aprèn d’altres, copia els nostres millors ‘traders’ amb un clic o converteix-te tu mateix en una estrella del ‘trading’» és el breu text que s’hi pot llegir. D’aquesta manera, una altra de les seves particularitats és que els principiants podran operar amb el suport d’altres ‘traders’ amb més experiència. Això no vol dir que s’hagin de copiar les estratègies d’altres de manera acrítica, sinó que serveixen com una introducció perquè cadascú triï el que més li serveixi per a les seves operacions.

Preguntes freqüents

En el moment de registrar-se i començar a invertir, els usuaris amb poca o cap experiència tenen alguns dubtes generals.

Notícies relacionades

¿Qualsevol persona pot realitzar inversions? Sí, però cal ser conscient que existeixen riscos. Per minimitzar-los, els usuaris han d’aprofitar les eines formatives per saber analitzar millor els gràfics, saber detectar oportunitats i estar preparats per a la volatilitat del mercat financer.

¿NAGA és un ‘broker’ confiable? Exactament, els usuaris poden operar i realitzar les inversions amb tota tranquil·litat, ja que les dades de compliment de normatives de seguretat i garanties legals es troben disponibles en diferents sectors de la plataforma.