Mobilitat sostenible

Expoelectric tanca la desena edició amb rècord de visitants

  • S’han fet més de 800 proves de vehicles elèctrics i híbrids endollables, a més de la celebració de col·loquis i activitats infantils.

Expoelectric tanca la desena edició amb rècord de visitants

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez
Xavier Pérez

Cap de redacció Motor

Especialista en Periodista de motor centrat en el sector de l'automòbil i la motocicleta, així com en totes les árees d'economía relacionades amb la industria de l'automoció, la movilitat sostenible i l'electrifcació.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Expoelectric, la fira de mobilitat elèctrica i sostenible més gran del sud d’Europa, ha tancat avui les portes amb l’assistència d’unes 27.000 persones, segons ha informat l’organització. La cita amb les solucions d’electrificació per a la societat s’ha desenvolupat entre ahir i avui al passeig Lluís Companys, just sota l’Arc de Triomf de Barcelona.

Aquest any s’ha celebrat la desena edició amb una presència més gran de vehicles electrificats, tant exposats com en les proves, triplicant el nombre de l’última edició celebrada el 2019 (l’any passat es va cancel·lar per la pandèmia). Bicicletes, motocicletes i patinets han completat l’oferta sobre rodes... elèctriques

Durant les dues jornades s’han fet més de 800 proves dinàmiques, tant amb els vehicles elèctrics com els híbrids endollables de les marques presents en el certamen: Mercedes, Renault, Hyundai, Nissan, Audi, Lexus, Toyota, Volkswagen, i Dacia, i les motos Energica Esse Esse 9+ RS, Eva Ribelle i Ego, les Horwin CR6 i EK3 i les Arena Liberare i Rena S.

Més present que futur

Notícies relacionades

Ramon Caus, director d’Expoelectric, ha assenyalat que «aquesta edició ha sigut un gran èxit, en què a més s’ha percebut un increment de la intenció de compra dels visitants, que s’han interessat més que mai pels últims models de zero emissions del sector».

Acostar el coneixement sobre sostenibilitat i tecnologia a la ciutadania ha sigut una de les grans apostes dels organitzadors, en un intent de popularitzar l’electrificació no com una cosa de futur, sinó de present. Durant les dues jornades s’han celebrat col·loquis i activitats per als més petits. Expoelectric compta amb l’impuls de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català d’Energia (Icaen), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Enginyers Barcelona.

Temes:

Etric Mobilitat