Expansió comercial

Ikea obre una botiga petita a Girona per realitzar encàrrecs ‘online’

La internacional sueca preveu obrir una desena de botigues a Catalunya en els pròxims mesos

Ikea obre una botiga petita a Girona per realitzar encàrrecs ‘online’
1
Es llegeix en minuts

Ikea ha obert una botiga a Girona per realitzar comandes ‘online’ i preveu inaugurar-ne 10 més a Catalunya els pròxims sis anys. L’obertura d’aquest establiment, situat al carrer de Joan Maragall, s’emmarca dins de l’estratègia de la multinacional sueca per acostar-se al centre de les ciutats amb botigues més petites (més enllà de les grans superfícies en zones comercials de la perifèria). La botiga de Girona, de 85 metres quadrats, comptarà amb nou treballadors. A més de comprar mobles i accessoris de la llar, també es podrà contractar els serveis de transport i muntatge. La multinacional explica que obre aquest establiment arran de «l’alta demanda» i ja avança que, de la desena de noves obertures, es preveu que alguna sigui també a les comarques gironines.

Notícies relacionades

El desembre de l’any passat, Ikea inaugurava un estand al centre comercial Espai Gironès. Des d’allà, el personal de la multinacional assessorava els clients a l’hora de comprar mobles i permetia tancar les comandes (tot, per Internet). Ara, arran de l’«alta demanda» que té al territori, la firma sueca ha decidit traslladar aquest espai al centre de Girona. La nova botiga, que s’inaugurarà divendres, està situada en el número 21 del carrer de Joan Maragall. Té 85 metres quadrats i comptarà amb una plantilla de nou treballadors. Ikea avança que oferirà «una experiència de compra millorada». Des d’aquí, els clients rebran assessorament i també podran contractar els serveis de recollida, transport i muntatge dels mobles.

Actualment, la marca sueca compta amb disset punts de contacte o venda física a Catalunya. A més de les grans superfícies a Badalona, l’Hospitalet i Sabadell, Ikea té tres centres de disseny i planificació al territori català, vuit punts d’entrega de mercaderies (repartits a les quatre demarcacions), dos centres de planificació i disseny (Ikea Planning Studio) i una central de distribució de comandes ‘online’ a Valls.