Mobilitat elèctrica

Demà al vostre quiosc el sisè número d’etric, el suplement de l’electromobilitat

  • Demà, dissabte 9 d’octubre, arriba el sisè número d’etric, el suplement mensual d’EL PERIÓDICO amb totes les novetats sobre mobilitat elèctrica, informació de servei, producte i molt més.

Demà al vostre quiosc el sisè número d’etric, el suplement de l’electromobilitat

Cupra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’Automobile Barcelona més electrificat de la història, arriba etric, el suplement d’EL PERIÓDICO dedicat a la mobilitat elèctrica i sostenible, amb el seu sisè número amb les últimes novetats de les principals marques de la indústria, informació de servei i altres notícies d’interès.

Estem en un moment convuls per a la indústria automobilística, que, com fa 100 anys, continua basant el seu negoci en la producció i venda de vehicles. Les ambicions de les principals companyies d’obrir noves vies per guanyar diners gràcies a la digitalització arribaran, però encara s’ha de treballar. És per això que la crisi dels semiconductors té tota la cadena de valor trencada i en el millor dels casos no s’espera que es pugui recuperar fins al 2023

Malgrat tot, les marques segueixen amb l’objectiu d’electrificar-se, per no perdre el tren en la transformació més important que ha viscut la indústria automotriu. Aquest fet va quedar demostrat al Saló de Barcelona, on hi va haver més cotxes elèctrics que mai, i queda patent al suplement etric, que aquest mes presenta novetats com el Renault Mégane E-Tech Elèctric o el Cupra Born, dos vehicles que dominaran un futur que ja és present.

Gammes electrificades

Notícies relacionades

Al sisè etric no faltarà un complet repàs de la gamma electrificada de Citroën així com una anàlisi sobre els cotxes zero emissions de Kia, que té en l’EV6 i l’Sportage PHEV els estendards de la seva nova etapa com a proveïdora de serveis de mobilitat. La marca sud-coreana instal·larà una xarxa de carregadors ràpids a Espanya a través de la seva xarxa de concessionaris.

La nouvinguda Lynk &Co. també passarà per etric per explicar, en paraules de la seva vicepresidenta, Telma Negreiros, els seus plans per a Espanya i les particularitats del seu model de compra, que contempla opcions de subscripció a Spotify. També tindrà protagonisme Wallbox, la companyia catalana de carregadors que, en només cinc anys, ha passat d’‘start-up’ a multinacional. Quant al sector de les dues rodes, la Silence 01 Plus és la principal novetat d’aquest mes. No us perdeu etric demà, dissabte 9 d’octubre, al vostre quiosc.