Tornen les fires

El Saló del Caravaning de Barcelona completarà tota la seva zona d’exposició

  • Un total de 16 empreses ja han confirmat la seva assistència del 16 al 24 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a l’Hospitalet.

  • La cita se celebrarà una setmana després que l’Automobile Barcelona mostri al món les principals novetats del sector de l’automòbil.

zentauroepp45441109 pla general del sal  internacional del caravaning  el 12 d o181012192604

zentauroepp45441109 pla general del sal internacional del caravaning el 12 d o181012192604 / Estefania Escola

1
Es llegeix en minuts

El Saló Internacional de Caravaning, que se celebrarà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat del 16 al 24 d’octubre, ja compta amb reserves d’espai per a gairebé tota la superfície expositiva disponible i té 116 empreses confirmades per mostrar les seves novetats.

Quan només falta un mes i mig per a la celebració de la fira, ja hi ha contractats més de 27.000 metres quadrats nets, segons ha detallat Fira de Barcelona, organitzadora de l’exposició.

Notícies relacionades

Aquest saló és de referència a Espanya i un dels principals del sud d’Europa i reuneix l’exposició més gran del país de caravanes, autocaravanes, campers, botigues i complements del sector del turisme a l’aire lliure. El saló compta amb la col·laboració d’Aseicar (Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravàning) i Gremcar (Gremi d’Empresaris de Caravàning de Catalunya) i ocuparà els pavellons 4, 5 i 7 del recinte de l’Hospitalet.

Entre les marques confirmades figuren Benimar, Carthago, Catalunya Van, Concorde, Mercedes-Benz Vans, Ford, Nissan, Iveco, Toyota, Westfalia, Panamá, Adria, Sun Living, Mclouis, Elnagh, Mobilvetta, Roller Team, Challenger, Eura-Mobil, Karmann, Randger, Rimor, Caravelair, Rapido, Sterckeman, Silver, Comanche, Ticamo i Trigano, que oferiran a tots els assistents una àmplia gamma de novetats per a tots els estils de vida i modalitats viatgeres. En aquesta edició participaran per primera vegada empreses vinculades als esports i a les activitats a l’aire lliure, com Salomon, Orbea, Probike i Decathlon, entre d’altres.