Efectes de la pandèmia

La crisi dels creuers obliga Celestyal a vendre un dels seus barcos

La naviliera posposa al 2022 les sortides de tardor i hivern

La crisi dels creuers obliga Celestyal a vendre un dels seus barcos
2
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La crisi dels creuers ha obligat Celestyal Cruisses a vendre un dels seus barcos. Celestyal Cruises ha anunciat que vendrà el barco ‘Celestyal Experience’ per continuar la seva activitat amb els barcos amb què operava abans de la pandèmia després de revisar les seves necessitats de flota a futur sorgides després de la situació actual del mercat com a conseqüència dels efectes de la pandèmia. La venda del ‘Celestyal Experience’ proporcionarà a la companyia més liquiditat que, en combinació amb un deute nul amb tercers, suposen segons la companyia «una base financera sòlida, assegurant-se d’aquesta manera un reinici exitós per al març del 2022».

Celestyal continuarà operant el ‘Celestyal Crystal’ i el ‘Celestyal Olympia’. Els dos barcos han sigut objecte d’importants inversions en els últims anys, millorant l’experiència dels passatgers, i s’han alineat amb la imatge de marca de Celestyal. La decisió d’ajornar el creixement de la seva flota permetrà a la companyia centrar-se a recuperar el seu impuls després de la pandèmia de Covid, i assegura que «quan arribi el moment adequat», reprendrà la recerca d’opcions per a l’ampliació de la seva flota.

Notícies relacionades

La companyia contactarà amb tots aquells clients amb reserves de creuers a bord del ‘Celestyal Experience’, i seran reacomodats a les sortides del barco Celestyal Crystal.

La línia de creuers sol recórrer als mercats d’origen de llarga distància a la tardor i hivern, i aquests són el principal client dels populars itineraris més curts de Celestyal, de tres i quatre nits. Amb les restriccions actuals de viatge en vigor, i la contínua evolució de restriccions addicionals en la majoria dels mercats d’origen que solen navegar en dates més tardanes en la temporada, els viatgers han estat menys disposats a acceptar les mesures requerides per viatjar aquesta tardor i hivern, especialment per als viatges de menys durada, i han mostrat una clara preferència per ajornar els seus creuers al 2022. En conseqüència, la companyia va decidir ajornar les seves sortides de tardor i hivern del 2021 i reprendre la seva activitat el març del 2022, segons el programa previst. Les reserves individuals pagades que es vegin afectades per aquesta suspensió temporal amb sortides entre setembre i desembre del 2021, tindran l’opció de rebre el reembors complet o aplicar els seus dipòsits a sortides el 2022 o 2023, incloent una bonificació del 20% que s’aplicarà al seu futur creuer.

Temes:

Creuers