Crisi de microxips

Seat aturarà Martorell dos dies la setmana que ve per falta de subministraments

  • La planta espanyola haurà de parar dilluns i dimarts que ve per ajustar la producció davant l’escassetat de semiconductors

Seat aturarà Martorell dos dies la setmana que ve per falta de subministraments
1
Es llegeix en minuts

Seat aturarà la producció de vehicles en la seva planta de Martorell els pròxims dies 6 i 7 de setembre (dilluns i dimarts) davant la problemàtica originada per l’escassetat de subministrament global de semiconductors. Aquesta aturada es gestionarà segons l’acordat amb les mesures de flexibilitat interna, després de tractar-ho amb els representants sindicals per als torns desconvocats. Està previst que les tres línies de la planta reprenguin la seva producció dimecres.

Notícies relacionades

L’impacte de la crisi a nivell mundial fa que Seat no descarti realitzar més ajustos. L’increment dels brots de coronavirus a Àsia ha provocat en països com Malàisia el tancament de les plantes de fabricació de semiconductors, cosa que afecta directament els models que es fabriquen a Martorell.

La demanda dels models de Seat i Cupra es troba actualment «en nivells pre-Covid», segons apunten fonts de la companyia que reconeix que «estem realitzant tot el possible per recuperar el ritme de producció habitual». La crisi dels microxips ja va provocar que Seat aturés la seva activitat a Martorell els passats dies 25, 28 i 29 de juny, i 19 i 20 de juliol.

Temes:

Seat