Telecomunicacions

Vodafone comença la tornada al col·le amb l’estrena de Disney+ i descomptes del 50%

La companyia ha incorporat aquest dijous el servei de Disney+ a les seves tarifes

Vodafone comença la tornada al col·le amb l’estrena de Disney+ i descomptes del 50%

Dado Ruvic/EPC Agencias

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Vodafone ha començat aquest dimarts la seva promoció de ‘tornada al col·le’ amb una campanya que inclou descomptes del 50% durant sis mesos en les seves tarifes de més valor i l’estrena de la contractació de Disney+. Les ofertes estaran en vigor fins al 30 de setembre per als nous clients o usuaris que només tinguin mòbil o fix i millorin el seu paquet, segons un comunicat. Així mateix, l’oferta compta amb una permanència de 12 mesos i per a noves altes inclourà la quota del descodificador 4K amb comandament controlable per veu.

Fix, dades, televisió i plataformes

Les tarifes Vodafone One Hogar Ilimitable i Vodafone Negocio Ilimitable inclouen a més tant Amazon Prime com HBO Espanya, i és l’única operadora a Espanya d’incloure-les. En l’apartat de connectivitat, aquests paquets tenen diverses línies amb dades il·limitades i velocitat 5G, i de fix, amb velocitats de fibra de fins a 1Gbps, així com el servei Super WiFi.

Per la seva banda, ara totes les propostes de Vodafone One Hogar Ilimitable inclouen el servei OneNumber, per poder utilitzar la línia mòbil en altres dispositius addicionals com smartwatch, tauletes, PC, Amazon Echo o un altre smartphone. Així mateix, també inclou Secure Net Family, una aplicació per instaurar el control dels pares.

Preus de les tarifes

Notícies relacionades

Les ofertes per a particulars varien d’un preu de 50 euros al mes (amb el descompte) a 62,5 euros al mes en funció de les línies incloses, mentre que les ofertes per a negoci compten amb preus de 50 euros al mes fins a 57,5 euros al mes.

D’altra banda, l’empresa ha afegit dos packs de VodafoneTV amb el servei de Disney+ integrat: Familyfans (11 euros al mes) i Familylovers (15 euros al mes).