Ofensiva comercial

Twitch rebaixa la seva subscripció bàsica a 3,99 euros al mes

La plataforma propietat d’Amazon decideix aplicar una retallada del 20% per augmentar els ingressos d’afiliats

Twitch rebaixa la seva subscripció bàsica a 3,99 euros al mes
1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous Twitch ha anunciat una rebaixa del 20%, equivalent a un euro, de les seves subscripcions a Espanya, que passaran a costar en el cas de la bàsica 3,99 euros al mes. En una entrada en el seu blog, la companyia propietat d’Amazon ha assenyalat que ha canviat la seva política de preus a nivell mundial per fer-lo més assequible per a la comunitat i facilitar un augment d’ingressos per a ‘partners’ i afiliats.

Notícies relacionades

Les rebaixes començaran a entrar en acció d’aquí una setmana i es desplegaran de manera gradual, de manera que la companyia ha advertit als usuaris que no experimentaran aquest canvi immediatament. L’empresa ha aplicat rebaixes a Àsia i Europa al percebre que la quantitat de persones amb subscripcions és un 50% més baixa que als Estats Units. La companyia espera duplicar la quantitat d’ingressos pagats dels seus creadors l’any que ve i xifra en més de 850.000 els ‘streamers’ que obtenen ingressos per publicitat o anuncis a Twitch. Per això, ha tret un pla de 12 mesos per recolzar els creadors de contingut, a qui s’informarà de com evolucionaran els ingressos.

Twitch és una plataforma de vídeo en ‘streaming’ enfocada essencialment als videojocs, en què es poden trobar partides jugades pels usuaris, transmissions de eSports i altres esdeveniments relacionats amb els videojocs. Però, a més, és una comunitat global, la xarxa social per als amants als videojocs