Tecnologia de la llar

Robot de neteja: Coneix Yeedi, la manera més intel·ligent de netejar la casa

La firma va néixer el 2019 i la seva tecnologia té una de les millors relacions qualitat-preu del mercat

Els seus productes són els més eficaços per ajudar-te a mantenir la casa neta, fins i tot si convius amb una mascota

Yeedi ofereix robots de neteja amb una de les millors relacions de qualitat-preu

Yeedi ofereix robots de neteja amb una de les millors relacions de qualitat-preu

3
Es llegeix en minuts

Els robots de neteja s’han convertit en els últims anys en el millor aliat a l’hora de simplificar tasques com escombrar i fregar. La seva constant evolució i el fet que cada dia hi ha més opcions per a totes les butxaques l’han convertit en una solució eficient que cada vegada guanya més adeptes. L’oferta també s’ha ampliat incloent-hi noves prestacions, com més autonomia, mapatge digital de la vivenda, escombra i frega en una sola passada i ofereix la possibilitat de treballar de manera completament autònoma quan no som a casa.

Yeedi, la jove companyia xinesa que va irrompre al sector el 2019, és una de les empreses que ofereix robots de neteja amb una de les millors relacions qualitat-preu del mercat. Els seus aspiradors robotitzats són intel·ligents, eficients i fàcils d’utilitzar i tenen l’avantatge que són més accessibles a l’economia domèstica. Actualment, Yeedi té dos robots aspirador al mercat: el Yeedi 2 Hybrid i el Yeedi k650.

Yeedi 2 Hybrid, neteja eficient per a cases grans

Yeedi 2 Hybrid, neteja eficient per a cases gransEl Yeedi 2 Hybrid disposa de la millor tecnologia de mapatge visual que li permet conèixer cada racó de la llar amb precisió per cobrir tot l’espai i aconseguir la màxima eficiència. A diferència d’altres productes del mercat, el Yeedi 2 Hybrid planifica una ruta de neteja ordenada. A més, té una autonomia de fins a 200 minuts de funcionament amb una sola càrrega.

Aquest robot aspirador és la millor opció per a persones que viuen en cases grans amb diverses habitacions. Una de les seves característiques estrella és que, quan es queda sense bateria, torna de forma automàtica a la base de càrrega i després reprèn la neteja al lloc on l’ha deixat.

El preu habitual és 269,99 €, però és possible aconseguir-lo per 229,99 € exclusivament a Amazon entre el 2 i el 5 d’agost.

Característiques del Yeedi 2 Hybrid

Característiques del Yeedi 2 Hybrid-  Bateria: Té una bateria de 5.200 mAh amb autonomia de fins a 200 minuts amb només una càrrega de 4 hores.

-  Aspira i frega: El Yeedi 2 aspira i frega alhora. Té un dipòsit mixt de 240 ml d’aigua i 430 ml de pols.

-  Poc soroll: Mentre està en funcionament, tan sols genera un soroll de 60 db.

-  Control per veu i aplicació: A través de l’aplicació de Yeedi es pot programar la neteja i és compatible amb Alexa i Google Assistant per poder controlar amb veu.

-  Navegació intel·ligent: Utilitza la tecnologia Visual Slam, que permet al dispositiu memoritzar la disposició de la llar per aconseguir una neteja més ordenada.

-  Dimensions reduïdes: Té una altura de 7,7 cm i un diàmetre de 35 cm que li permeten moure’s amb facilitat per qualsevol racó.

Yeedi k650, millor solució per a llars amb mascotes

Yeedi k650, millor solució per a llars amb mascotesMundialment conegut pel seu disseny elegant i la seva eficiència, el Yeedi k650 és un robot de neteja especialment dissenyat per als amos de mascotes que deixen molt pèl, sobretot en les temporades de muda. També és una solució de neteja de llar per a llars de fins a tres habitacions. Neteja i aspira tota mena de brutícia, molles i pèls de mascota en terres durs o alfombres gràcies a la seva potència de succió i el seu sistema de neteja intel·ligent. Té un raspall de silicona amb què es poden evitar les obstruccions de pèl i un recobriment de vidre temperat que també el protegeix de les esgarrapades.

El Yeedi k650, que té un preu habitual de 199,99 €, es pot aconseguir entre el 2 i el 5 d’agost per només 149,99€ a Amazon.

Característiques del Yeedi k650

Característiques del Yeedi k650-  Bateria: Té una bateria de 2.600 mAh amb autonomia de fins a 130 minuts amb tan sols una càrrega.

-  Aspira, frega i escombra: El Yeedi k650 aspira, escombra i frega alhora. Aspira i frega alhora i és capaç d’estalviar temps.

-  Poc soroll: Mentre està en funcionament, tan sols genera un soroll de 56 db.

-  Control per veu i aplicació: A través de l’aplicació de Yeedi es pot programar la neteja i és compatible amb Alexa i Google Assistant per poder controlar amb veu.

-  Navegació intel·ligent: Compta amb sensors giroscòpics que li permeten netejar de forma intel·ligent evitant obstacles i adaptant-se a totes les superfícies.

-  Dimensions reduïdes: Té una altura de 7,9 cm i un diàmetre de 33,7 cm que li permeten moure’s amb facilitat per qualsevol racó.