Al Paral·lel

Meliá compra l’hotel Apolo Barcelona per 90 milions

La cadena hotelera ja l’estava gestionant sota arrendament

Meliá compra l’hotel Apolo Barcelona per 90 milions

GOOGLE STREET VIEW

1
Es llegeix en minuts

Meliá Hotels Internacional ha comprat l’hotel Barcelona Apolo per més de 90 milions d’euros a Värde Partners, tot i que la cadena hotelera ja l’estava gestionant sota arrendament.

Segons ha informat la consultora CBRE, que ha intermediat en l’operació, l’hotel de quatre estrelles, que té 314 habitacions i més de 17.000 metres quadrats, està situat al número 57-59 de l’avinguda Paral·lel.

El director d’hotels CBRE Espanya, Jorge Ruiz, ha assenyalat que la venda de l’Apolo és «una de les grans operacions que es materialitza el 2021».

Després del pitjor any de la història

Segons CBRE, després d’haver patit el pitjor any de la seva història, el sector hoteler comença a «reactivar-se en bona part per l’avenç de la vacunació i l’aixecament de les restriccions de mobilitat».

«L’elevat nivell de liquiditat al mercat combinat amb les necessitats de caixa per part de molts propietaris, així com l’atractiu que continua tenint Espanya per als inversors», auguren, segons Ruiz, una segona meitat de l’any amb més transaccions que les realitzades en els sis primers mesos.

Interès en actius

Notícies relacionades

Segons l’opinió de Ruiz, nombrosos inversors internacionals s’han centrat a «aixecar capital» per adquirir actius hotelers a Espanya, cosa que demostra «el seu interès i la seva confiança» en la recuperació del sector.

«Alguns d’aquests inversors estan penetrant al mercat a través d’operacions que permeten als venedors mantenir l’operativa mentre fan caixa», així com altres d’orientades a donar entrada a socis estratègics en el capital de les cadenes hoteleres i la constitució de ‘joint ventures’.

Temes:

Meliá Hotels