Neix Activostech, una iniciativa d’El PERIÓDICO i Mobile World Capital Barcelona

El dimarts 15 arrenca un cicle de debats que durarà fins a final d’any amb una primera trobada sobre talent digital

Neix Activostech, una iniciativa d’El PERIÓDICO i Mobile World Capital Barcelona

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aliança entre EL PERIÓDICO i el Mobile Word Capital. ‘Actius’, el suplement d’economia del diari, ha llançat ‘Activostech’, la primera iniciativa temàtica que neix des de la creació del dominical, el desembre passat. Es tracta d’un cicle de debats que comença el dimarts 15 de juny i que durarà fins a final d’any.

El primer esdeveniment tractarà sobre talent digital i es produirà dues setmanes abans de la celebració de l’edició 2021 del Mobile, que s’inaugura el dia 28.

La jornada, de format híbrid presencial i telemàtic, se celebrarà al palau Macaya de Barcelona i comptarà amb la participació de diversos ponents, com Clara Navarro Colomer, cofundadora de Ship2Be, una fundació que busca crear un ecosistema d’impacte, format per empreses emergents, empreses, inversors i organitzacions, on el principal objectiu no és només maximitzar la seva rendibilitat econòmica, sinó també el seu impacte social i mediambiental.

Navarro Colomer va crear l’acceleradora, que ha recolzat 190 empreses emergents i ha mobilitzat una inversió superior a 80 milions d’euros, amb Xavi Pont (conseller de Borges i membre de la família propietària del grup de fruita seca català Borges) i Maite Fibla. L’executiva és l’encarregada de dirigir els programes Tech4Climate (www.ship2b.org/tech4climate) i B-Value (www.ship2b.org/b-value) per promoure la innovació sostenible en medi ambient i al tercer sector respectivament.

Notícies relacionades

A més de Navarro Colomer també hi participarà Jordi Arrufí, director de Talent Digital a Mobile World Capital Barcelona.

L'esdeveniments virtual tindrà lloc el dimarts 15 de juny a les 16.30 hores. Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç.