Per seguretat

Vodafone no tindrà estand en el Mobile d’aquest any

La companyia participarà de forma digital en aquesta edició a la qual només assistiran presencialment «alguns» membres del seu comitè executiu

Vodafone no tindrà estand en el Mobile d’aquest any
1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Vodafone no tindrà estand presencial en aquesta edició del Mobile World Congress de Barcelona que se celebra entre els dies 28 de juny i 1 de juliol per seguretat per als seus empleats, segons confirmen fonts de la companyia a EL PERIÓDICO. La presència de la companyia d’origen britànic a Barcelona es limitarà a «alguns» membres del seu comitè executiu. 

Aquesta és la primera de les grans operadores espanyoles que decideix reduir al mínim la seva presència a la fira, tot i que no la primera empresa que avança que assistirà de forma eminentment digital, ja que altres companyies com Samsung, Sony, Nokia o Ericsson ja havien pres aquesta decisió. No obstant, l’anunci de Vodafone és especial perquè es tracta d’un dels socis principals del comitè organitzador (GSMA).

La companyia ha justificat en un comunicat aquesta decisió i ha assenyalat que «està plenament compromesa amb el Mobile World Congress, com l’esdeveniment clau de la indústria i els governs per unir-se en una visió compartida sobre com connectar les nostres economies i maximitzar els beneficis de la digitalització per a tots els ciutadans i empreses».

Notícies relacionades

«Agraïm els passos que la GSMA ha pres per facilitar la participació que millor s’adapti al client. Per a Vodafone, això significa que participarem de forma mixta virtual i física aquest any. El nostre estand serà digital i la nostra assistència física es limitarà a alguns membres del Comitè Executiu. Optar per una presència híbrida sense que els empleats viatgin és coherent amb la nostra política global de salut i seguretat per protegir els empleats de Vodafone durant aquesta pandèmia», ha afegit la companyia.

Després de la cancel·lació de la fira l’any passat pel coronavirus, en aquesta edició l’organització ha tractat per tots els mitjans de crear una bombolla entorn de l’esdeveniment mitjançant el desenvolupament d’un passaport sanitari digital que comprovi que els professionals que acudeixen al recinte de la Fira de Barcelona han realitzat un test ràpid de la Covid cada 72 hores.

Temes:

Vodafone