Administració General de l’Estat

El Govern publicarà divendres una oferta d’oposicions amb 10.254 places

  • Iceta avança 14 convocatòries d’ocupació pública pendents d’ofertes anteriors, de les quals 3.200 seran de nou ingrés

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Govern publicarà al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) de divendres un total de 14 convocatòries d’ofertes d’ocupació pública que, juntes, sumen 10.254 places. Així ho ha avançat el ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, en una compareixença aquest dimecres. Aquest paquet d’oposicions corresponen a ofertes pactades amb els sindicats en exercicis passats i pertanyents als diferents cossos i organismes de l’Administració General de l’Estat (AGE).

Notícies relacionades

Del total de 10.254 places, el detall de les quals sortirà publicat aquest divendres, poc més de 3.100 són de nou ingrés. La resta són per a l’estabilització de llocs actualment ocupats per personal interí o eventual (unes 1.928) i per a promoció interna d’empleats públics ja amb plaça consolidada al si de l’administració (unes 5.805 places).

Les places avançades per Iceta aquest dimecres no contemplen l’oferta pública d’ocupació d’aquest exercici 2021. Aquesta qüestió és un tema que l’Executiu té pendent de començar a negociar amb els sindicats més representatius. I la intenció manifestada públicament per Iceta en anteriors ocasions és emprendre l’esmentat debat durant els mesos d’estiu.