MICE

Un fòrum per conèixer l’àmplia oferta del sector a Mallorca

El Club Diario de Mallorca acollirà el 14 de maig la jornada mixta presencial i virtual Mallorca: Destinació MICE

Un fòrum per conèixer l’àmplia oferta del sector a Mallorca
1
Es llegeix en minuts

El pròxim 14 de maig, divendres, el Club Diario de Mallorca acollirà la jornada mixta presencial i virtual ‘Mallorca: destinació MICE’, dedicada precisament al sector MICE –acrònim de ‘meetings,incentives, conventions and ‘exhibitions’–, en el qual Mallorca té cada vegada un paper més important gràcies a l’àmplia oferta tant hotelera com d’espais únics i on destaca el Palau de Congressos, fruit de la col·laboració publicoprivada. L’organització de l’esdeveniment ha correspost a l’empresa Mallorca Busines Support (MBS) i al Club Diario de Mallorca, que acull l’esdeveniment.

D’una banda es comptarà amb Luis Gandiaga, director general de BEON del grup Worldwide. Aquesta empresa és líder nacional i la més premiada en serveis integrals d’esdeveniments, comunicació, producció, entreteniment, tecnologia i espectacles, amb oficines a Espanya, Portugal i França. També hi haurà Eva Garde, directora del Granada Convention Bureau, seu d'aquí a uns dies del congrés nacional d’Organització Professional de Congressos (OPS) que aportarà les novetats que s’hauran conegut la setmana anterior en la reunió. Finalment, Felix Torralba, director gerent d’e|motion Sport Espanya, organitzadors, entre altres esdeveniments esportius, del torneig ATP de Santa Ponça i, en àmbit europeu, del de Stuttgart.

D’altra banda, tindrem una taula rodona on els dos caps visibles de les associacions del sector a l’illa, Ramón Vidal, president del Mallorca Convention Bureau, i Asun Prats, directora de MallorcaLeads, moderats per Marta Basco, exposaran la realitat de l’oferta MICE a Mallorca i com millorar-la amb la col·laboració de les institucions. Finalment està convidat el president de la Fundació Mallorca Turisme, Andreu Serra, a tancar l’acte.

Notícies relacionades

L’esdeveniment serà presencial, des de la seu del Club Diario de Mallorca, i podrà seguir-se per ‘streaming’. Les inscripcions són gratuïtes i, fins a completar l’aforament, poden fer-se a la pàgina web clubdiariodemallorca.es.

Mallorca: Destinació MICE és, a més del títol de l’esdeveniment, un objectiu que es marca el sector i les institucions i que, en aquest cas, compta amb el recolzament de Diario de Mallorca. Serà una bona ocasió perquè les empreses i professionals d’altres comunitats puguin veure el que ofereix Mallorca com a destinació MICE. En l’esdeveniment ha col·laborat la Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca.

Temes:

Turisme