sector financer

Relleu en la presidència de Caixa d’Enginyers

Fèlix Masjuan Teixidó relleva Josep Oriol Sala una vegada atorgat l’aval del Banc d’Espanya

Relleu en la presidència de Caixa d’Enginyers
1
Es llegeix en minuts

Fèlix Masjuan Teixidó ha accedit al càrrec de president Caixa d’Enginyers en substitució de Josep Oriol Sala, que ha ocupat el càrrec durant 9 anys, a part de 15 més en el Consell d’Administració i ha arribat al límit de renovació establert als estatuts. L’assemblea general va acordar aquests canvis el novembre passat i ara ha rebut l’aval del Banc d’Espanya, com és preceptiu.

El nou president és enginyer industrial i diplomat en Direcció i Administració d’Empreses. Fa més de 45 anys que Masjuan està vinculat a l’entitat com a soci. És membre del consell rector des del 2011. El 2017 va passar a ocupar el càrrec de secretari del Consell Rector i des del 2018 també era president de la Comissió d’Auditoria i Riscos. A més, és patró de la Fundació Caixa d’Enginyers.

Notícies relacionades

En aquesta renovació, Antonio Santamans Olivé assumeix el càrrec de vicepresident. També és enginyer industrial i ha sigut conseller vocal de Caixa d’Enginyers durant sis anys. Per la seva part, August R. Bou Camps, que es va incorporar al consell assessor el 2017, és el nou secretari. Al seu torn, entren al Consell Rector com consellers vocals Sara Gómez Martín, Ana Oller Corney, Anna Toda Navarro i Javier García Pellejero.

El nou president s’ha marcat com a repte fer del grup «la cooperativa de crèdit de referència del sector bancari aportant valor financer i social a famílies, professionals i empreses i generant impacte positiu en la societat». Després de la seva designació, va afirmar que un dels seus objectius és «impulsar l’activitat del grup per donar resposta a les necessitats dels socis en l’àmbit de finançament, inversió-previsió i assegurances».