Endollats al futur

EL PERIÓDICO llança ‘Etric’, una finestra oberta a l’electromobilitat

  • EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i Neomotor presenten un especial mensual dedicat a la mobilitat elèctrica i sostenible, un espai obert a la tecnologia i a l’electrificació del nostre dia a dia.

EL PERIÓDICO llança ‘Etric’, una finestra oberta a l’electromobilitat
2
Es llegeix en minuts

En els últims anys, la irrupció de termes, conceptes i paraules diverses relacionades amb l’energia elèctrica s’han anat apropiant del món de la mobilitat. Sota el paraigua sostenible del futur que tots volem, l’electrificació s’ha convertit en el pa nostre de cada dia per als fabricants de cotxes i de motocicletes, que han vist com nous actors entraven a l’entorn urbà i els disputaven l’hegemonia als carrers. Ara importen els cotxes elèctrics (més o menys bonics), el transport d’última milla, els carrils bicis, el que anomenen urbanisme tàctic, les fàbriques de bateries i els punts de recàrrega. Tot un ecosistema nou que està creixent a passos gegantins i que a partir d’aquest diumenge tractarem mensualment i de manera gratuïta des d’EL PERIÓDICO i Neomotor.

L’electrificació, concebent aquesta paraula com tot allò que engloba sistemes de propulsió en què el mode elèctric juga un paper essencial, ja és una realitat. Híbrids endollables, elèctrics purs, piles de combustible d’hidrogen. Ha arribat el seu moment. Totes les marques del sector de l’automoció s’han llançat a conquistar un terreny inexplorat per molts, conegut però marginal per d’altres.

La mobilitat s’està transformant i nosaltres també. I no només per als que vivim a les ciutats. La pandèmia ha accelerat aquest procés, com molts d’altres, i l’electrificació és ja la principal eina d’inversió i desenvolupament per a tots els fabricants.

Una nova revolució

El camí cap a un futur més net i sostenible té un nom: ‘Etric’. Des d’aquesta nova eina creada des d’EL PERIÓDICO i Neomotor per conèixer, sentir, aprendre i experimentar la mobilitat elèctrica, volem traslladar tota la informació sobre el món que ja ens empeny cap a una revolució energètica. L’automoció i la mobilitat seran elèctriques o no seran. I mentre aquest canvi revolucionari s’esdevé (similar al que va passar en el pas del motor de vapor al de combustió de dièsel i gasolina), ‘Etric’ arriba per mostrar amb detall tot el nou panorama.

Notícies relacionades

Nous vehicles, cotxes, motos, patinets, bicicletes, quadricicles... i tot allò referent a l’electrificació hi tindrà cabuda, una vegada al mes i de manera gratuïta, a EL PERIÓDICO i Neomotor. Noves estratègies industrials, prototips espectaculars, novetats, disseny, tecnologia, sistemes de recàrrega, generadors, rutes sostenibles, connectivitat, consells, legislació, tècnica, estratègies urbanes i, sobretot, experiència. Perquè les experiències no són completes si no es comparteixen, si no s’expliquen. I això és el que farem.

‘Etric’ està a obert a tothom. Perquè aquest món el farem entre tots. Volem traslladar aquesta experiència d’usuari i compartir-la amb tots els nostres lectors. Perquè aquest món necessita conèixer, valorar i, sobretot, entendre. Benvinguts a ‘Etric’. Obrim junts la finestra al futur. Benvinguts al món de l’electromobilitat. Seguiu-nos el corrent.