ajust

Coca-Cola European Partners pacta un ero de 360 persones

Les sortides es produiran amb prejubilacions i baixes incentivades de 45 dies per any i un màxim de 42 mensualitats

L’acord preveu l’opció de recol·locacions d’afectats en empreses de distribució

Coca-Cola European Partners pacta un ero de 360 persones
1
Es llegeix en minuts

Coca-Cola European Partners i els sindicats han pactat un expedient de regulació d’ocupació (ero) amb prejubilacions i baixes incentivades, per això s’ha desconvocat la vaga prevista per a aquest dijous.

En concret, les 360 persones afectades per aquesta mesura tenen una possibilitat de prejubilació o recol·locació, mentre que s’acorden baixes incentivades per al personal eventual amb 45 dies per any treballat i 42 mensualitats, així com l’opció de recol·locació en distribuïdors, segons ha informat la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF).

D’aquesta forma, els sindicats han desconvocat la segona jornada de vaga prevista per a aquest dijous, després de la primera que va tenir lloc dilluns passat, ja que la representació sindical i la direcció de l’embotelladora ratificaran l’acord aquest matí.

Notícies relacionades

La CSIF ha valorat de «manera positiva» aquest acord, però ha advertit que «es mantindrà vigilant» perquè es compleixi l’acordat, defensant fins a les últimes conseqüències cada un dels llocs de treball, sempre dins del diàleg, el respecte dels drets fonamentals dels treballadors i el compliment de tot el que afecti els convenis col·lectius vigents del grup.

Coca-Cola European Partners ja va proposar la setmana passada en l’última reunió amb els representants sindicals la reducció de l’impacte de l’ajust de plantilla al mercat nacional a través de prejubilacions, recol·locacions i vacants.

Temes:

Empreses ERO