Aerolínies

EasyJet registra l’alça de les reserves de vols a Espanya des de Suïssa i Alemanya

En el cas de Suïssa han incrementat més d’un 150% i en el cas d’Alemanya, les reserves en la ruta entre Berlín i Palma de Mallorca creixen més d’un 460%

Un avió d’Easyjet circula per l’aeroport del Prat.

Un avió d’Easyjet circula per l’aeroport del Prat. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

La decisió de Suïssa i Alemanya d’aixecar la necessitat de quarantenes en el retorn després d’unes vacances a Espanya està disparant la demanda de vols. EasyJet ha reconegut aquest dilluns que ha experimentat un notable increment de reserves en algunes de les rutes que enllacen els dos països amb Espanya. En les hores següents a l’anunci dels respectius Governs, les reserves de rutes que connecten les regions suïsses de Basilea i Ginebra amb Espanya van augmentar més del 150% i, en el cas d’Alemanya, és especialment rellevant l’increment observat en la connexió que enllaça Berlín amb Palma de Mallorca, que va créixer un 466% (en comparació amb l’estat de les reserves el mateix dia de la setmana anterior). Suïssa ha decidit afegir Espanya en la llista de territoris exempts de quarantena mentre Alemanya ha pres la mateixa decisió per a les autonomies de Castella-la Manxa, el País Valencià, Extremadura, La Rioja, Múrcia i les Balears.

Notícies relacionades

Els clients que reservin vols amb EasyJet es beneficiaran d’algunes de les polítiques més flexibles englobades en la promesa «Europa amb confiança» de l’aerolínia, que els permet reservar el seu viatge amb la confiança que, si els seus plans canvien, també ho pot fer la seva reserva. Javier Gándara, director general d’EasyJet per al sud d’Europa, ha afirmat que l’augment en les reserves de vols a Espanya «prova una vegada més les ganes de la gent, ja sigui des de Suïssa o Alemanya, de tornar a viatjar per oci o visitar amics i familiars».

Segons una enquesta realitzada per EasyJet a inicis de gener entre 5.000 europeus, gairebé dos terços (65%) dels europeus enquestats té o planeja reservar un vol el 2021. EasyJet ha introduït polítiques flexibles que permeten reservar ara sabent que és possible el canvi de reserva en cas d’una causa justificada. Això inclou una garantia de reemborsament per a vols cancel·lats, així com per a vols no cancel·lats que s’hagin vist afectats per les prohibicions de viatge a nivell regional o nacional; la llibertat per canviar vols sense cost fins a 14 dies abans de la sortida i, si les mesures de quarantena entren en vigor a última hora, EasyJet permet canviar els vols afectats sense una tarifa de canvi associada.