Secotr immobiliari

Neinor compra una cartera de 400 vivendes per al lloguer

  • La promotora ha invertit 58 milions d’euros en aquesta operació que s’uneix a les 1.200 vivendes que ja té en desenvolupament

neinor

neinor

2
Es llegeix en minuts
Max Jiménez Botías
Max Jiménez Botías

Periodista

ver +

La promotora Neinor Homes ha tancat la compra a Hadley Investment Socimi d’una cartera de nou edificis residencials destinats al lloguer de vivendes, compostos per un total de 391 vivendes repartides a Madrid (39%), Catalunya (29%), València (15%), Alacant (9%) i Màlaga (7%). Amb aquesta operació, que s’ha realitzat per 58 milions d’euros, la promotora porta a terme la seva primera compra d’una cartera de producte acabat destinat al lloguer i consolida així la seva forta posició en el negoci del lloguer després del llançament de la seva línia Neinor Rental i la recent compra de la companyia Renta Garantizada

Les vivendes en cartera es van construir entre els anys 2007 i 2009 i, per tant, no es preveu la necessitat de cap despesa significativa per renovar els immobles. Així mateix, destaca la idònia distribució de les unitats, compostes en un 76% per vivendes d’un o dos dormitoris, la mida òptima i amb millor demanda en el mercat del lloguer, d’aquí els alts nivells d’ocupació que ha mantingut aquesta cartera en els últims anys. 

Creixement del negoci del lloguer

Neinor segueix el creixement de la seva línia de negoci en el segment del ‘Built to Rent’. Aquests actius passen a formar part de la seva cartera en propietat dins de Neinor Rental i s’uneixen a les 1.200 unitats que ja té sota desenvolupament, –de les quals el 38% està ja en construcció– i la primera entrega prevista és Hacienda Homes (Màlaga), amb 146 unitats que estaran acabades en el primer semestre del 2021. D’aquesta forma, Neinor Rental finalitzarà el 2021 amb més de 500 unitats acabades.

Notícies relacionades

Neinor va adquirir en el segon semestre del 2020 l’operadora de lloguer Renda Garantizada, dins de la seva estratègia per a la gestió integral del producte per al lloguer des de la concepció i disseny d’edificis, la seva construcció o adquisició, i la posterior operació, amb l’objectiu de gestionar 5.000 vivendes de lloguer per a l’any 2025. 

Borja García-Egotxeaga, conseller delegat de Neinor Homes, ha assenyalat: «Esperem que aquesta adquisició i l’entrega d’Hacienda Homes durant aquest primer semestre de l’any proporcionin als inversors una clara visió sobre la solidesa del mercat de lloguer espanyol. Aquesta ens permet, a més, posar en relleu el ‘portfolio’ de 1.200 unitats actualment en desenvolupament, ja que aporta una gran visibilitat sobre les rendibilitats futures a què arribarem amb aquests actius».