Activitat firal

Construmat i Piscina & Wellness es faran el novembre en format híbrid

  • Els dos salons se celebraran simultàniament entre el 29 de novembre i el 2 de desembre

Vista general del Saló Internacional de la Construcció 2011.

Vista general del Saló Internacional de la Construcció 2011. / ALEJANDRO GARCÍA (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els salons Barcelona Building Construmat i Piscina & Wellness Barcelona se celebraran de manera simultània del 29 de novembre al 2 de desembre d’aquest any amb un format híbrid, amb una oferta presencial complementada per una altra de virtual. Segons ha informat Fira de Barcelona, la celebració d’aquests salons, al recinte de Gran Via, pretén contribuir a la recuperació d’aquests dos sectors «fonamentals» per a l’economia.

L’entitat ha destacat que la celebració conjunta dels dos salons incrementarà el nombre d’oportunitats de negoci que es poden establir ja que arribarà a un públic professional potencial més ampli, que va des de constructors i instal·ladors fins a gestors d’instal·lacions hoteleres o esportives, càmpings o parcs aquàtics, a més d’arquitectes, interioristes, paisatgistes o enginyers.

En aquests moments, BBConstrumat conversa amb altres organitzadors d’esdeveniments per incorporar-los a la seva oferta amb l’objectiu de configurar, aquest any, una gran plataforma multisectorial. La fira de la construcció tornarà a apostar per la sostenibilitat, la industrialització de processos i la digitalització i es vertebrarà al voltant dels espais temàtics BBC Exhibition, BBC Talks, BBC Meetings i TechEstate.

Debat sectorial

D’altra banda, Piscina & Wellness exhibirà iniciatives, experiències i solucions en els espais Wellness Experience, la Innovation Zone o els Premis Piscina & Wellness, a més de promoure el debat sectorial en les seves jornades professionals.

La presidenta de BBConstrumat, Ana Vallés, ha assegurat que, amb la celebració d’aquests dos salons de manera conjunta i la incorporació d’altres esdeveniments, estan definint la pròxima edició del saló com la d’una «plataforma transversal que ofereixi una oferta atractiva i de qualitat a tots els professionals vinculats al sector de la construcció».

Notícies relacionades

Per la seva part, el president de Piscina & Wellness Barcelona, Eloi Planes, creu que l’oferta d’aquesta doble cita firal «és un fet diferencial i d’alt valor afegit» que servirà per atraure nous perfils professionals.

A més, apunta que el format híbrid i interactiu per connectar reunions de negoci «augmentarà el potencial de cada saló per separat per assolir més audiència, sobretot internacional». 

Temes:

Fires