Neix Amazon Fresh, el nou servei d’entrega a domicili que competeix amb els grans supermercats

La multinacional, que ja té disponible la distribució a Madrid i als voltants, indica que pretén arribar a servir milions de clients ‘prime’ a tot Espanya aquest any

Neix Amazon Fresh, el nou servei d’entrega a domicili que competeix amb els grans supermercats
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amazon.es desafia Mercadona, El Corte Inglés, Lidl i Carrefour amb el llançament d’Amazon Fresh, el seu servei d’entrega ràpida a domicili de productes de supermercat i que se suma a la botiga dels supermercats Dia, activa des de principis d’any, segons ha informat el gegant del comerç electrònic.

En concret, la multinacional ha indicat que el seu objectiu és arribar a servir milions de clients d’Amazon Prime a tot Espanya al llarg del 2021. Així, els consumidors ‘prime’ a Madrid i als voltants poden disfrutar des d’aquest dimarts d’aquest nou servei d’entrega ràpida a domicili.

D’aquesta manera, els clients d’Amazon Prime poden fer la seva compra entre més de 10.000 articles, entre els quals s’inclouen productes frescos i congelats, carn, peix, fruites i verdures, lactis, aperitius, articles de primera necessitat, així com productes de bellesa i cura personal, joguines i articles de papereria.

Repartiment en franges de dues hores

Tots aquests productes, disponibles amb entrega el mateix dia, es repartiran en franges de dues hores i sense cost d’enviament per a comandes superiors a 50 euros. A més, els clients ‘prime’ podran realitzar la compra a la botiga de Dia, on es poden trobar més de 7.000 articles de la seva marca, així com productes locals i de grans marques.

Notícies relacionades

La gerent d’Amazon Fresh a Espanya, França i Itàlia, Camille Bur, s’ha congratulat d’aquest llançament. «Estem molt contents per ampliar el nostre servei d’entrega ràpida de productes d’alimentació, bellesa i cura personal, així com altres categories, amb el llançament d’Amazon Fresh», ha indicat.

«Sempre busquem maneres de millorar l’experiència de compra ‘online’, i creiem que els clients d’Amazon Prime a Madrid estaran encantats de poder fer la seva compra a Amazon Fresh o a la botiga de Dia a Amazon», ha explicat.