franquícia

EasyJet restringirà l'equipatge de mà en cabina

L'aerolínia britànica adoptarà el canvi a partir del 10 de febrer

zentauroepp53391978 easyjet200519145606

zentauroepp53391978 easyjet200519145606 / Matthew Childs

1
Es llegeix en minuts
Reuters

L’aerolínia britànica EasyJet restringirà l’entrada d’equipatge de mà a les seves cabines a partir del 10 de febrer de l’any que ve, una mesura que incentivarà més gent a pagar per escollir el seu seient o facturar l’equipatge a la bodega.

Amb les noves regles, tots els passatgers poden portar una petita bossa gratis, però només aquells que paguin per un seient a la part davantera de l’avió o espai extra per a les cames poden portar una peça d’equipatge de mà més gran per a la cabina.

Notícies relacionades

Segons l’aerolínia, aquestes noves regles s’alineen més amb l’enfocament de la irlandesa Ryanair, una de les seves principals competidores. «La nostra nova política millorarà l’embarcament i la puntualitat, a més d’oferir als nostres clients la certesa del que tindran a bord», segons el director comercial i de clients de easyJet, Robert Carey. 

Aquest hivern, EasyJet només ha volat el 20% de la seva capacitat programada, a causa de les restriccions de la Covid-19, per la qual cosa les seves pèrdues són milionàries. 

Temes:

Easyjet