PER LA COVID

La fira Seafood Expo de BCN es posposa al setembre

L'organització pren la decisió «com a conseqüència de la magnitud dels problemes de salut pública i seguretat»

50896334 601

50896334 601

2
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Diversified Communications, organitzador de la fira Seafood Expo que s’havia de celebrar l’abril del 2021, ha decidit posposar l’organització al setembre de l’any que ve, en concret del 7 al 9 de setembre. L’organitzadora ha pres aquesta decisió «com a conseqüència de la magnitud dels problemes de salut pública i seguretat causats per la Covid-19».

Els organitzadors de la fira Seafood reconeixen que la decisió ha sigut presa després de l’anàlisi de la «situació de la salut mundial, les regulacions governamentals i les restriccions de viatge», però també després d’haver rebut «les inquietuds que ens han traslladat els clients i assistents», segons Liz Plizga, vicepresidenta de Diversified Communications. 

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global és el saló més gran del món sobre productes del mar. Segons la Fira, havia de tenir un impacte econòmic superior als 100 milions d’euros. L’empresa promotora va triar Barcelona després de 29 anys a Brussel·les, per les possibilitats d’expansió a les instal·lacions de la Fira i per la bona oferta hotelera de la ciutat. 

En el cas de la fira que havia d’ocupar 40.000 metres quadrats del recinte de la Gran Via, la decisió de traslladar la celebració al mes de setembre del 2021 s’ha basat en la disponibilitat de dates de Fira de Barcelona. Està previst que acudeixin al certamen uns 29.000 professionals d’arreu món i que s’abordi un ambiciós programa de conferències a Barcelona.

«Ens comprometem a celebrar els esdeveniments en persona el 2021. Perquè així sigui, estem treballant amb les organitzacions firals i les autoritats corresponents per garantir la salut i la seguretat dels nostres clients, assistents, proveïdors, treballadors i comunitats locals», ha assegurat Plizga.

Notícies relacionades

Els esdeveniments del 2022 estan previstos per a les mateixes dates que en edicions anteriors: març del 2022, en el cas de Seafood Expo North America/Seafood Processing North America, i abril del 2022, per a la celebració de Seafood Expo Global/Seafood Processing Global. 

Els organitzadors de Seafood Expo North America/Seafood Processing North America estan treballant amb el Centre d’Exposicions i Convencions de Boston per trobar noves dates a mitjans de juliol del 2021 que permetin mantenir el mateix patró de dies de celebració del saló, de diumenge a dimarts. L’objectiu és que l’esdeveniment posposat mantingui el seu format tradicional de tres dies, que inclou un complet espai expositiu, juntament amb un programa de conferències i esdeveniments especials. Es comunicaran les noves dates tan aviat estiguin confirmades. En reconeixement a la necessitat de la comunitat de productes del mar de mantenir-se connectada i informada, Seafood Expo North America organitzarà el seu primer programa virtual de conferències durant la setmana del 14 de març del 2021.

Temes:

Empreses Fires