Autoconsum

Repsol i Kutxabank s'alien per finançar instal·lacions d'autoconsum

La petroliera compta amb una oferta 'clau en mà' d'instal·lació de plaques en vivendes o negocis

brufau

brufau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Repsol i Kutxabank han arribat a un acord pel qual l’entitat bancària facilitarà el finançament d’instal·lacions d’autoconsum en vivendes unifamiliars, adossades o aparellades, de Solify, la solució solar de Repsol.

Els clients de la petroliera es beneficiaran d’un tipus d’interès preferent i un termini d’amortització de fins a 10 anys a través d’una modalitat de crèdit que prescindeix de llargs tràmits, d’una forma molt àgil i senzilla, segons ha informat l’empresa que presideix Antoni Brufau.

Notícies relacionades

Repsol Solify ofereix una solució ‘clau en mà’ per a la instal·lació de plaques solars a les teulades de vivendes o negocis, que inclou des de la gestió de llicències i tràmits de legalització de la instal·lació, fins al muntatge dels plafons amb els màxims estàndards de qualitat i seguretat, així com el monitoratge remot de la instal·lació per assegurar-se que sempre estigui en perfecte estat.

A més dels estalvis inherents a l’autoconsum, Solify suma una remuneració de 5 cèntims d’euro per kilowatt-hora per l’energia solar que el propietari produeixi i no consumeixi, i 5 euros al mes durant un any a Waylet, l’aplicació per al pagament amb telèfon mòbil de Repsol.

Temes:

Repsol Energia