turisme

Norwegian manté en dic sec els seus creuers fins, almenys, al 30 de novembre

La mesura anul·la tots els viatges de Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises fins a aquesta data

zentauroepp47872945 cruceros190424182701

zentauroepp47872945 cruceros190424182701 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, una de les companyies més grans de creuers a nivell mundial, que opera les marques Norwegian Cruise LineOceania Cruises i Regent Seven Seas Cruises, ha anunciat l’extensió de la suspensió dels seus viatges incloent-hi ara les sortides entre l’1 i el 30 de novembre per a les seves tres marques de creuers. La companyia ha comunicat que continuarà treballant conjuntament amb els governs i les autoritats de salut pública locals i amb l’equip d’experts internacionals per protegir els seus passatgers, tripulació i les comunitats visitades. Els creuers són una de les línies d’activitat turística més afectada per la pandèmia, davant la dificultat d’aplicar protocols si surt algun cas de contagi als barcos. 

Notícies relacionades

Els passatgers que actualment tenen viatges cancel·lats amb alguna de les companyies del grup Norwegian, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises o Regent Seven Seas Cruises s’han de posar en contacte amb el seu agent de viatges o amb la línia de creuers per obtenir-ne més informació.

Norwegian Cruise Line Holdings té una flota combinada de 28 barcos i aproximadament 59.150 camarots, i aquestes marques ofereixen itineraris a més de 490 destins a tot el món. Malgrat la pandèmia, la companyia preveu inaugurar nou barcos addicionals d’aquí al 2027.

Temes:

Creuers Turisme