Relleu

Colman Deeman substituirà António Coimbra com a conseller delegat de Vodafone Espanya

El canvi es produirà el pròxim 1 de novembre i Coimbra passarà a ser president no executiu de l'operadora

unnamed 3 1 car 1200

unnamed 3 1 car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Colman Deegan serà el nou conseller delegat de Vodafone Espanya a partir del pròxim 1 de novembre, en substitució d’António Coimbra, que mantindrà la presència no executiva de l’operadora, segons ha informat aquest dimecres la companyia.

Colman es va incorporar a Vodafone el 1998 i va ocupar alts càrrecs en Tresoreria i M&A del grup Vodafone, així com a Vodafone Índia i Itàlia abans de convertir-se en conseller delegat de Vodafone Turquia el 2016. «Durant els últims quatre anys ha fet una gran feina escometent la digitalització de l’empresa i assolint els dos dígits de creixement en ingressos per servei», ha precisat l’operadora.

Al seu torn, António Coimbra continuarà com a president no executiu de Vodafone Espanya i tindrà un paper rellevant durant tot el procés de transició, ajudant Colman a integrar-se com més ràpid millor en les dinàmiques de mercat i treballant amb ell i amb el comitè de direcció en l’àmbit de les relacions institucionals i el desenvolupament del negoci en Grans Clients i Administracions Públiques.

Notícies relacionades

António Coimbra va començar la seva carrera a Vodafone fa 28 anys com a director comercial a Telecel (Avui Vodafone Portugal). Des del 1995 va ser membre del comitè executiu local de la Companyia i el 2009 va ser nomenat conseller delegat de Vodafone Portugal. Durant el 2004 va exercir funcions de CMO a Vodafone KK (Japó). En els últims vuit anys com a conseller delegat de Vodafone Espanya, António ha fet una contribució significativa, liderant la companyia durant un període crític del mercat espanyol de telecomunicacions.

Va ser responsable en els primers cinc anys del canvi de rumb de la companyia a través de la integració d’ONO el 2014 i va situar Vodafone Espanya com la primera operadora convergent del Grup Vodafone. En els últims tres anys va liderar un període de transformació crucial reposicionant l’empresa per competir en un entorn de mercat diferent, creant una empresa eficient, digital i àgil, referent en el mercat espanyol entre els operadors prèmium.

Temes:

Vodafone