TURISME

Detectats casos de coronavirus en el primer creuer que arriba a Grècia després del confinament

Una dotzena de membres de la tripulació han donat positiu en coronavirus

El barco 'Mein Schiff 6', de TUI, porta 992 passatgers a bord

zentauroepp47872945 cruceros190424182701

zentauroepp47872945 cruceros190424182701 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts

Una dotzena de membres de la tripulació del primer creuer que ha arribat a les costes de Grècia després del confinament ha donat positiu per coronavirus, han indicat els guardacostes grecs. Amb 992 passatgers a bord, el creuer ‘Mein Schiff 6’, amb bandera maltesa i que opera per al gegant alemany del turisme TUI, es trobava amarrat aquest dilluns al matí a l’illa de Milos, a les Cíclades, ha indicat a l’AFP una portaveu dels guardacostes grecs. Els problemes per a l’activitat dels creuers han sigut importants durant els últims mesos de pandèmia

Notícies relacionades

Uns 150 dels 666 membres de la tripulació han sigut sotmesos a tests i una dotzena han donat positiu, ha afegit la portaveu. «Han sigut aïllats a bord i esperem instruccions de l’agència pública de salut per saber on s’ha de dirigir el barco», ha continuat.

Els passatgers estan tots en perfecte estat de salut i han obtingut autorització per desembarcar, segons la portaveu. El creuer, el primer a tornar a aigües gregues des del confinament del març, va atracar a mitjans de setembre al port d’Iràklio (Creta) i va partir d’allà diumenge a la nit en direcció al port del Pireu a Atenes.

Temes:

Creuers Turisme