La periodista de El Periódico Rosa María Sánchez, guanyadora del premi 'Carlos Humanes' de periodisme econòmic

El jurat ha destacat «la seva impecable trajectòria professional, rigor i integritat»

rosa-maria-sanchez

rosa-maria-sanchez / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

La periodista d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA Rosa María Sánchez ha sigut guardonada amb el premi ‘Carlos Humanes’ de periodisme econòmic. La redactora en cap a Madrid de la secció d’Economia és la premiada de la tercera edició d’aquest guardó, que reconeix l’excel·lència periodística en matèria econòmica. El jurat ha destacat «la seva impecable trajectòria professional, el seu rigor i integritat».

El premi, que està dotat amb 20.000 euros i un diploma, pretén recordar la figura de Carlos Humanes, referència del periodisme borsari i econòmic mort el novembre del 2015, i enaltir els valors periodístics que va defensar, caracteritzats per l’honradesa, el rigor, la claredat i la independència. 

El premi de Periodisme Econòmic ‘Carlos Humanes’ el convoca l’Associació de Periodistes Europeus amb el recolzament de BME Borses i Mercats Espanyols, ‘El Boletín’ i l’Associació de Periodistes d’Informació Econòmica, i compta amb la col·laboració d’Iberdrola. El premi serà entregat pel governador del Banc d’Espanya, Pablo Hernández de Cos, el dilluns 5 d’octubre al Palau de la Borsa de Madrid.

Notícies relacionades

Rosa María Sánchez és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense i va iniciar la seva carrera professional a la secció d’Economia de la revista ‘Bisagra’ i a ‘La Gaceta de los Negocios’. El 1996 va passar a formar part de la redacció d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, mitjà del qual és redactora en cap d’Economia a Madrid en l’actualitat. A més, és col·laboradora habitual de programes de RNE i professora d’Informació Tributària i Informació Pressupostària a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Rosa María Sánchez afegeix el seu nom als de Mariano Guindal i Miguel Ángel Noceda, guardonats les dues primeres edicions.

Temes:

Empreses