sector immobiliari

Joan Company, nou president dels agents immobiliaris de Catalunya

Substitueix Gerard Duelo, que mantindrà la presidència espanyola de les escoles d'agents

joan company car 1200

joan company car 1200

1
Es llegeix en minuts

El Consell de Col·legis d’Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya ha nomenat president a Joan Company. El també president del COAPI de Girona presidirà l’entitat que agrupa tot el col·lectiu API a Catalunya i que fins ara encapçalava Gerard Duelo, també president del Consell General dels COAPI d’Espanya, de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i del COAPI de Barcelona.

El traspàs de responsabilitats s’ha portat a terme en un consell extraordinari i ha sigut aprovat per unanimitat. El 2022 es mantindrà la rotació en el càrrec, que passarà al president del COAPI de Tarragona. Així doncs, després de gairebé dos anys al capdavant del consell i pocs mesos abans del compliment del seu mandat, Duelo ha avançat el traspàs atesa l’acumulació de càrrecs institucionals que ocupa. Aquest relleu s’ajusta a l’acord al qual va arribar el consell català de reduir els terminis de quatre anys fixats estatutàriament a dos.

Notícies relacionades

«Considero molt important que la presidència del consell català tingui una representació plural que permeti arribar de la millor manera a tot el col·lectiu. Avui s’obre un nou període en què estaré totalment involucrat i un projecte liderat per un gran professional que estic segur que farà un gran treball gràcies al seu tarannà i coneixements del sector», ha indicat Gerard Duelo. Per la seva part, Joan Company, ha volgut agrair a Duelo el seu esforç i implicació durant els dos últims anys i ha remarcat «la importància de continuar sumant força a la marca API per donar poder i legitimitat als professionals qualificats que exerceixen la professió immobiliària a Catalunya mentre continuem protegint el consumidor donant-li garanties del nostre servei».

El consell d’escoles d’API de Catalunya, amb més de 70 anys de trajectòria, aglutina les escoles provincials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i representa més de 1.700 agents de la propietat immobiliària en territori català. Els agents col·legiats han d’estar inscrits en el Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya, obligatori per a l’exercici de l’activitat immobiliària, i se sotmeten de manera voluntària a un codi de conducta i disciplina.