TECNOLOGIA

Sony presentarà aquest dijous la seva consola PS5

La firma va posposar la presentació per les protestes antiracistes als EUA

zentauroepp44614733 fuente  pexels com    t tulo  dos mandos de la playstation 4191008175018

zentauroepp44614733 fuente pexels com t tulo dos mandos de la playstation 4191008175018

1
Es llegeix en minuts

El grup tecnològic Sony ha anunciat que presentarà aquest dijous els detalls tècnics de la seva videoconsola PlayStation 5 (PS5), en un acte que estava inicialment previst per a la setmana passada i que va ser retardat per les protestes antiracistes als Estats Units. L’esdeveniment, que serà retransmès en línia, permetrà per primera vegada veure alguns jocs en fase de desenvolupament per a la consola d’última generació de Sony, el llançament del qual està previst per a finals d’any, segons el blog oficial de PlayStation. La cinquena consola de la família PlayStation és considerada una peça clau de l’estratègia empresarial del grup tecnològic i audiovisual japonès, el benefici net del qual va caure un 36,5% a l’exercici 2019 degut sobretot a la caiguda de vendes de la PlayStation 4.

Notícies relacionades

L’acte tindrà lloc finalment dijous 11 a les 20.00 GMT, després que fos cancel·lat en la seva data inicial, el 4 de juny, amb l’objectiu de «deixar lloc perquè se sentin veus més importants», va explicar el president de la divisió d’entreteniment interactiu de Sony, Jim Ryan, a través del blog. La filial nord-americana de l’empresa nipona havia expressat prèviament la seva «solidaritat amb la comunitat negra» a través de les xarxes socials, amb motiu les protestes contra la violència policial i el racisme als Estats Units.

L’esdeveniment de dijous tindrà una hora de durada i oferirà «una primera mirada» als jocs que hi haurà disponibles per a PS5, i que serviran de «mostra del potencial de la nova plataforma», segons Ryan. Sony ja havia anunciat anteriorment les especificacions tècniques de la seva nova i esperada videoconsola, així com el disseny del nou comandament sense fil per a la plataforma, batejat com a DualSense.

Temes:

Sony