la sortida de la crisi

El Govern contempla prorrogar els ertos del sector turístic

La portaveu i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, assenyala que s'està treballant en la possibilitat d'estirar-los més enllà del 30 de juny

GRAF590. MADRID, 03/03/2020.- La ministra de Hacienda, Maria Jesús Montero, a su durante la rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros celebrado en el Palacio de la Moncloa, este martes. EFE/Juan Carlos Hidalgo

GRAF590. MADRID, 03/03/2020.- La ministra de Hacienda, Maria Jesús Montero, a su durante la rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros celebrado en el Palacio de la Moncloa, este martes. EFE/Juan Carlos Hidalgo / JUAN CARLOS HIDALGO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Agencias

En la seva compareixença d’avui davant els mitjans de comunicació, la portaveu del Govern i ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha assegurat que des de l’Executiu s’està treballant en el diàleg social amb la possibilitat de prorrogar els expedients de regulació temporal d’ocupació (ertos) en el sector turístic més enllà del 30 de juny.

Notícies relacionades

Montero ha assenyalat aquest migdia, després de la videoconferència que el Govern ha mantingut amb els presidents autonòmics, que treballaran «per debatre la possibilitat de prorrogar els ertos». També ha assegurat que el Govern treballarà amb el sector turístic perquè «les mesures de la nova normalitat siguin presents a tots els establiments», a més de fer-ho conjuntament amb la Comissió Europea per acordar temes com els protocols per als viatgers.

Segons la Ministra d’Hisenda, que ha recordat l’anunci del president del Govern, Pedro Sánchez, sobre l’obertura del turisme aquest estiu, es treballarà amb les comunitats autònomes aquesta reactivació del sector, que ha qualificat com una «activitat essencial» per al nostre país per la riquesa, l’ocupació i el dinamisme econòmic.

Temes:

ERTO Coronavirus