CONSUM

Damm reposarà gratis més de 3,5 milions de litres de cervesa a l'hostaleria

La mesura pretén ajudar el canal de distribució en el procés de desconfinament

damm

damm

1
Es llegeix en minuts

Damm ha anunciat que reposarà gratuïtament tots els barrils dels seus clients d’hostaleria  en el moment en què sigui possible la reobertura d’establiments. Damm té previst reposar més de 3,5 milions de litres de cervesa, l’equivalent a més de 18 milions de canyes. Aquesta acció se suma al pla de revisió i manteniment d’instal·lacions de barril que Damm ha iniciat durant les últimes setmanes a tots els establiments clients de la cervesera, a fi de posar-les a punt per a la reobertura, a més de substituir totes les que s’hagin pogut veure afectades durant aquest temps.

Jorge Villavecchia, director general de Damm, va reconèixer que des de l’inici de la crisi es va transmetre als clients l’objectiu d’aplicar ajuts per minimitzar l’impacte econòmic del tancament d’establiments, entre els quals s’inclou la reposició gratuïta de cervesa. 

Durant aquestes setmanes, en línia amb el projecte de transformació digital que Damm està duent a terme des de fa uns anys, l’app Bar Manager s’ha convertit en el principal canal de comunicació de la cervesera amb tots els clients. Bar Manager és una eina de gestió personalitzada per al client que Damm va presentar en l’última edició de l’HIP –Horeca Professional Expo–, la principal fira professional d’innovació en hostaleria que se celebra a Espanya. Aquesta app ofereix al professional de l’hostaleria el contacte permanent amb Damm, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc i dispositiu, a més de la possibilitat de consultar consums, promocions personalitzades, píndoles formatives i notícies rellevants per al seu negoci i per al sector, així com contactar amb el servei tècnic.

Damm actualment és present en més de 120 països. La companyia va ser fundada el 1876 pel mestre cerveser

Notícies relacionades

alsacià August Kuentzmann Damm i avui és un dels principals líders en el sector d’alimentació i begudes, amb

presència en el sector logístic i de distribució. Disposa de 14 fàbriques a la península Ibèrica, on produeix i envasa més de 17 milions d’hectolitres de cervesa, aigua, refrescos, llet i batuts. El 2018 la seva facturació va superar els 1.250 milions d’euros i la plantilla total de l’empresa es va situar en més de 4.300 persones al tancament de l’any.

Temes:

Catalunya Damm