biotecnologia

Capital Cell manté el ritme malgrat la crisi

La plataforma d'inversió 'online' per a biotecnològiques mobilitza en el primer trimestre 4 milions, el 37% més

zentauroepp39165234 daniel oliver  capital cell170704172229

zentauroepp39165234 daniel oliver capital cell170704172229 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Capital Cell ha mobilitzat durant el primer trimestre d’aquest any quatre milions d’euros en inversions destinades a quatre empreses del sector biotecnològic, cosa que suposa un 37% més que en el mateix període de l’any anterior. 

La plataforma d’inversió ‘online’ especialitzada en biomedicina va assolir l’any passat 11,6 milions d’euros en inversions mobilitzades per a 15 empreses del sector. La companyia dirigida per Daniel Oliver destaca el creixent interès dels inversors per les ‘start-ups’ biotecnològiques.

Des que el confinament per la crisi del Covid-19 va començar, Capital Cell ha aconseguit llançar i tancar amb èxit una ronda d’inversió de 560.000 euros, per a l’empresa valenciana de sistema de diagnòstic digital eKuore.

Notícies relacionades

Altres rondes d’inversió durant el mes de març confirmen que la inversió en biotecnologia està sent menys afectada per la crisi. Durant el mes de març, ‘start-ups’ com ara AortyxDevicare Ability Pharma han confirmat inversions per valor superior als 6 milions d’euros.

«En un context com l’actual, la importància de la biotecnologia passa de ser estratègica a ser urgent, i es consolidarà com un dels sectors d’inversió més desitjats», segons Oliver. Al seu torn, afegeix que fa 10 anys que la biotecnologia és el sector més d’inversió més rendible del món. Invertir en ‘biotech’ està de moda, i està començant a convertir-se en una tendència en lloc d’una activitat reservada a experts».

Temes:

Biotecnologia