a PCCOMPONENTES

Baixa la venda de 'smartphones' i puja la d'eines per a teletreball

La firma de venda d'electrònica PcComponentes percep la forta demanda 'online' però també la racionalització de la despesa

zentauroepp32543632 reconocimiento de voz  2   reconocimiento facial y de voz y 170412185500

zentauroepp32543632 reconocimiento de voz 2 reconocimiento facial y de voz y 170412185500

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Baixa la venda de telèfons mòbils i videocàmeres i segueix forta la d’ordinadors portàtils, webcams i cadires d’oficina. Així resumeix l’impacte del confinament la firma PcComponentes, un dels líders espanyols en la venda ‘online’ de productes electrònics i tecnologia. Fonts de l’empresa confirmen que es nota que certes necessitats de demanda estan passant a l’únic canal disponible en aquests moments, que és l’’online’ i que s’estan concentrant en aquells productes relacionats amb el teletreball. Les vendes de productes considerats no imprescindibles estan en clar descens.

Notícies relacionades

«Hem de tenir en compte que treballar des de casa és una cosa molt nova per a molta gent i ha sigut necessària una adaptació en temps rècord», expliquen fonts de PcComponentes. Per al manteniment de l’activitat a internet, recolzada pel decret del Govern de suport al comerç electrònic, en la firma asseguren que els magatzems «estan funcionant a ple rendiment». «Estem treballant per poder cobrir les necessitats que sorgeixen aquests dies i estar a l’altura en una situació tan complexa com aquesta, en la qual ens necessita tanta gent per a coses tan indispensables com poder continuar desenvolupant la seva activitat o comunicant-se amb la seva família», diuen.

Per salvaguardar la seguretat de la plantilla, PcComponentes ha instal·lat mampares de protecció en botigues i ha desinfectat regularment les instal·lacions –inclosos magatzems cada nit– amb un producte viricida. Una de les mesures laborals també habituals en la indústria ha sigut l’entrada escalonada dels empleats que continuen anant a les instal·lacions per evitar aglomeracions a l’entrada i sortida i la separació entre torns, així com l’ús de guants i mascareta.