mercats

Abriel comença amb descens de la borsa

L'Ibex inicia la sessió amb una clara tendència negativa

GRAF8694. MADRID, 09/09/2019.- El índice más relevante de la Bolsa española, el IBEX 35, sube un 0,22 % tras unos minutos de negociación y supera los 9.000 puntos, pendiente del Reino Unido y de la reunión del jueves del BCE, que anunciará, previsiblemente, nuevos estímulos económicos. Los inversores estarán atentos este lunes al dato del PIB del Reino Unido, cuyo primer ministro, Boris Johnson, volverá a pedir al Parlamento un adelanto de las elecciones generales, en un momento en el que un brexit sin acuerdo es cada vez más difícil.

GRAF8694. MADRID, 09/09/2019.- El índice más relevante de la Bolsa española, el IBEX 35, sube un 0,22 % tras unos minutos de negociación y supera los 9.000 puntos, pendiente del Reino Unido y de la reunión del jueves del BCE, que anunciará, previsiblemente, nuevos estímulos económicos. Los inversores estarán atentos este lunes al dato del PIB del Reino Unido, cuyo primer ministro, Boris Johnson, volverá a pedir al Parlamento un adelanto de las elecciones generales, en un momento en el que un brexit sin acuerdo es cada vez más difícil. / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L’abril no comença amb gaire bones perspectives als mercats després que el president dels EUA, Donald Trump, preveiés unes dues setmanes molt doloroses amb entre 100.000 i 240.000 de morts pel coronavirus. Els futurs europeus apuntaven l’inici de la jornada cap a una tendència clarament negativa.

Notícies relacionades

L’Ibex, que al llarg dels tres primers mesos de l’any s’ha deixat un 30% (només al març el 22%) i ha tancat el pitjor trimestre i el pitjor mes de la seva història, després de la pujada de l’1,88% de dimarts, afronta una nova sessió negativa, amb una arrencada de sessió amb un descens de més del 2%. El selectiu espanyol es mou en el nivell dels 6.600 punts.

Les borses asiàtiques han sigut un mal presagi, amb retrocessos tant al Hang Seng xinès, amb tendència baixista tot i que amb un to general més animat després d’anar millorant la situació de l’activitat després de superar el pitjor de la pandèmia del coronavirus; com en el Nikkei japonès, que s’ha deixat pel camí el 4,50%, en la seva tercera sessió consecutiva amb els plafons tenyits de vermell.